Přejít na výpis diskuzí

Jake Short

OSOBNOST 31.12.2011 
86 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trošku klid. Žádná z nás ho stejně nebude mít, tak co tu řešíte?? Taky se mi hrozně libí, ale co na tom sejde?? Je to američan. A takové stupidní hádky o to, která ho dostane jsou fakt na nic. Je to ČLOVĚK, ne hadrová panenka...Taky nerozumím tomu, proč tu lidi píšou, že mu nemůže být tolik let... proč by nemohlo? Soudí se podle intelektu a chovaní, ne podle výšky nebo jak ten člověk vypadá... A vážně si myslíte, že to pomůže, když mu to tady napíšete anglicky ? Určitě se půjde podívat na český server...
    • Renysek12
      Terr má pravdu!
      • Děkuju:3
    • Renysek12
      S tím musím souhlasit. Konečně nějaký rozumný komentář. *4*
    • jestli jsi si nevšimla žije v americe!!!!!!!!!
      • :DDDD doufám, že jsi děláš jen srandu...fajn... asi se zase rozepíšu...za:
        1.Prosím tě, přečti si ten komentář ještě jednou a nahlas...v mém textu jsem viditelně uvedla:,,Je to AMERIČAN''...tudíž ti musí DOJÍT,že asi bude žít v Americe-.-
        2.Fakt nechápu tolik vykřičníků, když ses ještě sama ponížila-.-
        3.Dostává mě, že ostatním komentuješ příspěvky, i když sama by ses měla zamyslet nad svými
        ...promiň, ale tohle mě doslova vytáčí...
  • hej on je tak roztomiloučkej a hezkej :* ale VŠECHNY se musím vzpamatovat =D protože pochybuju že by začal chodit a Češkou (nebo Slovenkou) takže si můžeme snít jak chceme, ale bude nám to na nic :)) :))
  • tomu že je patnáct!? *8*
    • přesně!!!! tomu že je patnáct??? celkem divný, ne? ale pěknej je to zas jo :) *14*
  • nikdo to nemusí vědět ty náno *16*
    • Jo...Náno!!!Nepipinkuj!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • 13 mu bylo kdyz natacel farma raky,ale nevypadal na 13 *4*
  • to nemůřu snad říct svůj názor??A co tak se mi někdo líbí no a co?? Je to snad zakázané ??!! není! tak se hod do klidu jo *16* *16* *14* *14* *14* *3*
  • My love you jake
  • Mne nevadi ze je maly aj tak je stejni piekny a s cinou mu to moc sluselo nechapu proc sa rozesli
  • *14* to je ale krasnej a sladkej ale skoda ze je malej
  • Aj ja ho tak velmi miluju a co mam delat mam it az do americe neda sa to sjem zo slovenska je to my love boy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit