Přejít na výpis diskuzí

Jakub Chromeček

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomško

Ahojte Tomáš je super herec a aje pekny *14* ........ *3* *14* mam ho rada a neviete kolko ma rokov??? Tomi ak si to precitas tak mi napis na E-mail ale to pochibujem ze si toto prečitaš *9* tak AHOJ *14*
  • nee ;((

Kubíík je zadaneeej *9* ooo, to neeee !!! Pláčuuu...
    Kecáám *1* ... No a co, tak je zadanej.. To je jasný, takej fešnej kluk.. Já mám stejně jednoho radši a ten je reálnej a néé, jako tady ten, filmovej.. *3*
  • eva a tomáš

ahoj tome moc se mi libíš v serijálu horákovi ale škoda že nechodíš naživo s evou a jestli ju miluješ tak kdibych bila tebou bojovala bich oni protože vi se ksobě hodíte jako párek v rohlíku a na markétu se vikašli ale eva je hezčí avíc se ktobě hodí *1* *14* *3*
  • neudržela jsem se... jsem musela napsat... zase :))

*4* ahoj, líbíš se mi *4* Jsi přitažlivej a booože, ta gestikulaceee... !! Už se těším na dnešní díl, zas tam zazáříš *4* ... A ještě jedna náhoda jak bláázen. Jana Bernášková - ex přítelkyně mýho učitele v hudebce..
  • Tomáš

Tomáš je skvělej.s evou jsou tam nejlepší.Doufám že budou spolu. *14* *14* *4* *3* Bylo by to skvělí.Tomáš je super,krásnej a hodnej
  • hmm

moc me mrzi ze Tomas ma rad Marketu a ne Evu! *9*
    • Re: hmm

Jo to mě taky a moc.ale ještě není všecko stracený. *14* Myslím že spolu bodou *14* *3*
  • =)

Ahojky Kubo *14* jak se máš..? Odepiš mi prosím na můj meil .. *14* Děkuji .. :)
    • Re: =)

Ahojky...kdyby měl takhle odepisovat každý fanince,tak se asi brzo zcvokne,nemyslíš..? *1* *1* Já ho ma taky ráda,ale taky trochu přemejšlim!! *1* *1* *15*
  • Ahoj Kubo,moc bych chtěla mít za kluka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • kjn

dala jsem horákovi videa atam máš uplně všechny videa ale uplně všechny *3*
  • Anička

Jakube, velká GRATULACE k malé Aničce *4*
    • janisssek

Re: Anička

On má dítě?
      • janisssek

Re: Re: Anička

A není tvojí přítelkyni náhodou 37 let..a jestli jo nevadí ti že je starší?! Ale jinak ti to opravdu moc ze srdce přeju..ikdyž se mi líbíš a jsi s někým jiným *9* *14*
    • Anička

Děkuji za gratulaci. Jakub

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit