-
chci s tebou sex
nechtel by sise mnou vyzkouset sex ve sprse jsem jeste panic a jen casto masturbuju a strikam svy semeno na tvy plakaty aaachhchchhch *5* *4* -
BOZE
PROC JE HAJNIK TAKOVEJ DEBIL!!!! -
Do haje s Hajnikem!!
Kubicku, Kubicku.... *5* -
Kuba je super!!!
Má pěkné písničky, pěknej hlas....je to super moderátor, je prostě jedinečnej! *4* -
-
Re: Kuba je super!!!
Ahojky Monhartko koukam že jsem sama ve fanklubu kuby a koukám na diskuzi a najdu tebe taky ho máš rada? *8* já nevim pjoč proti němu všicni mli naražky ve vv mě přišel v pohodě *8*
-
-
AHOJ JAKUBE KONEŠNÉ ŽE JSI VYPADL. *1*
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? -
KUbííííčkovi
Ach jéééééj *8* ,takový ach jo, nemůžu to pojmenovat, nebo mě smažou..! lidi!!ono to bylo vidět už ve vile,že je ! ale to, jak včera na velkém finále vv2 trapně zpropagoval svůj koncert *9* -který určitě bude stejně stát za nic jako on sám....není ti to trapné, Kubíííčku? *9* *5* doma tě neučili výchovy? *13* *13* -
Ubozak
Pripad ambiciozniho debilka, ktery se chce stuj co stuj nekam dodrapat, ale jaksi mu to moc nejde, ponevadz mu k tomu chybi neco velice velice duleziteho - TALENT *9* -
kopie
trapna kopie z oficialniho webu VyVolenych *13* -
Kuba je skvelej typek...ve VV me naprosto uchvatil a do budoucna mu preju jen samej uspech....jo, a ma skvely album! Kubo si good *4*
-
-
Re:
jojo souhlasim *8*
-