Přejít na výpis diskuzí

Jakub Prachař

OSOBNOST 31.12.2006 
197 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *15* Jo, na tom křtu DVD si to Jakub s Vojtou opravdu mohli rozdat, to by byla větší sranda néé a nebo celá kapela dohromady, potom pozvat svoje rodiče!!! *5* *5*
  • Ta akce na křtu vašeho DVD, tak to byl děs *12*
  • *3* Kubo dej to dohromady s Vojtou, slušelo by vám to !! *14* *15*
  • To je svatá pravda!! *4* *14* *15*
  • Jasně, je mi 16 a husička vážně nejdem. Mně se líbí, jestli vy s ním máte problém, tak to řeště se svým starým a nepiště stupidní názor, který nikoho nezajímá Madam Příma!
  • Zbožňující a nekritické fanynky ty jsou nejhorší *6* *5* *6*
  • V ČS má talent nemáte s Pycem chybu :D!
  • To říkáte možná vy, podle plno jiných lidí jsou tam úžasní, trapní nejsou trapnej je jen Váš komentář......chtěla bych tam vidět vás, co je tady kritizujete...na to by se asi nikdo nedíval
  • Plně souhlasím!!!!
    Letos ten Talent je o ničem, nedá se na to dívat.
  • Herec, zpěvák a v neposlední řadě Jakub Prachař. Pane Prachaři, dělám to sice nerada, ale jsem v naprostém šoku z výkonu vašeho moderování pořadu Česko-Slovensko má talenr. V tomto pořadu je vaše chování a projevy vhodné tak pro debila a dementa. Jste naprosto nezajímavý, bez charisma a dívá se na vás dosti špatně. Děláte na mně dojem, že jste totálně zfetovaný a váš moderátorský kolega k vám má blízko. Rušíte svými trapárnami i vystoupení kvalitních soutěžících, divím si, že už vás na to někdo důrazně neupozornil. Trapné jsou vaše rádo by tanečné variace - prostě děs. Uznávat vás mohou maximálně desetileté husičky, kterým vkus a charisma vůbec nic neříká. Jděte si raději působit do vaší skupiny, kde se při písničce Včelka Mája můžete dobře primitivně rozšoupnout i s vaším sexuálním idolem Vojtou Dykem.
  • Je fakt, že by se k tomu Vojtovi víc hodil Kuba než Vilhelmová *1* *1*
  • Jakub je fakt roztomilej a hlavně když je s Vojtou sou to borci někdy si trošku přeju aby fakt byli gayové slusí jim to spolu *1* *1*
  • Tak všechno nejlepší Kubo :-)
  • terezija

Re: Kámoška

moja takéj *7*
  • terezija

Re: Jakub Prachař je smraďoch

sem sa dlúho takto nezasmála... "nesmíte věřit všemu co se píše ;DD"
  • terezija

Re: je super ale on je gay?

NENI tyvoe.... tošak nightwork je kotel trhlá skupina (a taky kotel úžasnááá) a oni to chtěli onom zahrát... je to herec ne?? *14*
  • terezija

Re: Gay

omK je to písnička vogo a on je herec toš sa nediv VOGO on neni gay!!!
  • terezija

Re: Napis

xD xD xDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1*
  • terezija

Re: =)

po Vojtovi Dykovi
  • terezija

yeee

kuba? nejlešíí hlavně v nightworkkkk
    a když sem ho viděla v československo má talen uplně roplívala před televizúú ;****
    eště s >>pycem <<
    je sqelý *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší