Přejít na výpis diskuzí

Jakub Prachař

OSOBNOST 31.12.2006 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on je skvělej!

Bože on je tak nádhernej!!!! Hej kvůli němu pudu na herectví abych s ním mohla hrát!!!! hej upe zbožňuju *14*
  • Re: Re: Re: jakub

on opravdu hrál v ,,Proč bychom se netopili,, ale jenom takovou malinkou roličku.Tam byl tak minutku *3*
  • Re: Re: Re: jakub

No musím říct že vaše informace nejsou přílíš, jak bych to řekla, dokonalé. Ve Velmi křehkých vztazích(Rodinná poutá) hraje Viktor Dyk, takže si je možná někdo spletl, nebylo by divu. A David Prachař, otec Jakuba, hraje v Ordinaci v růžové zahradě a nikoli ve VKV, dokonce mám dojem že tam nikdy nehrál.
  • ach jo

holky holky, neměly byste tak číst bulvár:-D
  • Blleee

paneboze von je gei *9* *9* *9* *9* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: jakub

no to je uzasny hlavně že všude píší že tam hrál on...:) to samý jak s Proč bychom se netopili, četla jsem že hraje v 1.a 2. dívala jsem se, a nikde nikdo...tak nevím no :)
  • Re: jakub

TAM HRÁL JEHO OTEC DAVID PRACHAŘ
  • jakub

hej nevíte koho hrál v rodinných poutech?? ptž všude píší že tam hrál...jinak moc dobry herec
  • Re: Jakub Prachař je smraďoch

Dobrou chuť??
  • Re: Re: Jsi gay?

No, on to z nich ani tak nedělá bulvár, jako spíš oni sami. Samozřejmě, že z legrace. Kdyby jsi slyšela na posledním koncertu Vojtu, kterej řekl:"Přitom jsme jenom banda teploušů", pochopila bys *1* Nicméně kluky obdivuju, že se nebojej a neřeší, co si o nich ostatní pomyslí *3* ..Chlapci, držim palce ;) *4*
  • kristyna82

:)

ahoj pane,
    za Máju tě zvu na panáka :)! *3*
  • terilin

Re: horakovi

Ahoj, ne psala jsem do ČT a napsali mi, že nové díly nenatáčí a repríza taky nebude v dohledné době *9*
  • criss

Re: Podoba s Bettanym

Neřekla bych. Jak tak koukam na Bettanyho, mě se spíš zdá podobnej s Honzou Budařem *3*
  • criss

Re: Jsi gay?

Ne myslim že Kuba fakt teplej neni stejně jako Vojta Dyk. Jakub chodí myslim normálně s Issovou. Jenom bulvár z nich dělá trapný teplouše. a už mě to fakt štve. Když je posloucham, všude slyšim jee to je banda teploušů *9* *9* *8*
  • Podoba s Bettanym

Jakub je hrozne podobny herci Paulu Bettanymu, co hral v Dogvillu s Nicole Kidman, nemyslite?
  • Dneska

Aoy lidičky..dneska sem s nim mluvila viděla ho v muzikale....je roztomilej!! *3* a nejvic vph...
  • Jsi gay?

Je pravda, že jsi gay? *8*
    Zmátlo mě tohle video:
    http://www.youtube.com/watc h?v=v-zg6sP8UiA
  • e-mail...

ahojik lidi...nemáte někto maila na kubíka?? mocky plosíím...))) *4*
  • E-mail??

Napište mi někdo plsky mailík na Kubíííka!!! Prosíííííím *9*
  • Jakub Prachař je smraďoch

Jakub Prachař se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Jeho přítelkyni Martě opravdu nezávidíme.

Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Idol -náctiletých Jakub Prachař údajně ne­ní velkým fanouškem osobní hy­gieny.
    „Je to opravdu nechutné. Je schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Jakubova ko­legyně.

Mladý herec i jeho přítelkyně Marta se proti tomuto tvrzení ostře ohradili.

Mno tak po tomhle jdu blít..

*9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit