Přejít na výpis diskuzí

Jakub Prachař

OSOBNOST 31.12.2006 
194 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terezija

yeee

kuba? nejlešíí hlavně v nightworkkkk
    a když sem ho viděla v československo má talen uplně roplívala před televizúú ;****
    eště s >>pycem <<
    je sqelý *14*
  • Tak všechno nejlepší Kubo :-)
  • Všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a úspěchů *3* *4*
  • pozvánka

Pokud by jste chtěli tohoto herce vidět, sledujte program divadla A studio Rubín, kde pravidelně hraje v představení Zlatý prsten Jana Třísky.
    Sledujte tedy www.astudiorubin.cz kde je podrobný program. Navíc tam najdete v sekci Divadlo - Repertoár - Zlatý prsten Jana Třísky i anotaci a fotky k tomuto představení.
  • Jsi gay?

Je pravda, že jsi gay? *8*
    Zmátlo mě tohle video:
    http://www.youtube.com/watc h?v=v-zg6sP8UiA
    • criss

Re: Jsi gay?

Ne myslim že Kuba fakt teplej neni stejně jako Vojta Dyk. Jakub chodí myslim normálně s Issovou. Jenom bulvár z nich dělá trapný teplouše. a už mě to fakt štve. Když je posloucham, všude slyšim jee to je banda teploušů *9* *9* *8*
      • Re: Re: Jsi gay?

No, on to z nich ani tak nedělá bulvár, jako spíš oni sami. Samozřejmě, že z legrace. Kdyby jsi slyšela na posledním koncertu Vojtu, kterej řekl:"Přitom jsme jenom banda teploušů", pochopila bys *1* Nicméně kluky obdivuju, že se nebojej a neřeší, co si o nich ostatní pomyslí *3* ..Chlapci, držim palce ;) *4*
  • miluju ho *14* *14* *14* *14* *14* je čím dál tím sladší a boží je fakt sladkej a má úžasnej zadek *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • xxxkatuskaxxx

wow

wow ono už mu je 27?? ted jak uvádí československo má talent taktam vypadá tak 18 a hlavněže on furt se směje a je s nim sranda =D aa všechno nejlepšíí...:) *4*
  • Ten je tak roztomilej *14* *14* *14* *14*
    • Nechápu čím *10* *10* *10*
  • Luky1987
    Další náš současný katastrofální herec. Já se na ty naše seriály vubec nedívám
  • kuba je krasnej a vtipnej, super moderuje ceskoslovensko ma talent a je to skveli herec *14*
    • Je ro průměrnej herec *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit