-
Je to prostě klučina k pohledání...
je to vyjímečnej čloovíček...nestydí se za svůj nároz ((vyladeno.cz --hledané slovo--Jakub Prachcař..--mimochodem supr videa...)) a dokáže mě zvednout náladu..kdykoliv kouknu na jakýkoliv jeho video sem fakt happy....je to kluk k pohledání.... *14* *14* *4* -
,,,Fans Horákovích koukněte...
P.S.Jestly sledujete Horákovi koukněte na blog Super-horákovi.blog.cz *3* -
JAkub
Jakub je skvělej,je legrační,navíc moc hezkej a chytrej co víc si přát *4* -
-
Re: JAkub
aby neměl holku... *1*
-
-
Napis
Ahoj Kubo,
bavis me jako nikdo jiny.Sel bys se mnou na kafe?Nejsem zadna pubertalni fanynka, ale normalni zenska v nejlepsich letech (mam 7 mesicniho chlapecka).Takze po tobe nebude slintat a pokuset se Te okouzlit *3* -
-
Re: Napis
xD xD xDDDDDD *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
HELP
Lidi, napsala jsem pribeh o Pracharovi, ale jelikoz je na pokracovani, vubec nevim jak to skocit...nejradeji bych to poslala jemu, at si podepise ortel, coz je nerealne...tak se ptam fanousku, ma to skoncit spatne a udelat z Jakuba hajzla, nebo z neho udelat andela? *3* -
No tak lidi
No tak lidi, pomozte mi prece, moji ctenari me na netu uhaneji o pokracovani *4* *9* *1* -
-
Re: No tak lidi
Gwen : nejlepší by bylo kdybys ho v tom pribehu udelala andel..*4*...a jaká ja tvoje webová stránka??Docela rada bych si tu povidku precetla...... *3*
-
-
kouba
kouba napis mi na mejl.. neco se chcu zeptat -
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Jo viděla včera večer. -
Re: HANS MATHESON:)))
Jo videla na cernaku....je to pekna drzka jak ve skutecnosti tak na vlastni oci *9* *3* -
-
Re: Re: HANS MATHESON:)))
NJN, CHAPU, ZE KAZDEMU SE LIBIT NEMUZE. *5*
-
-
-
Sleduji Ohnivý kuře kvůli několika hercům a taky že se to celkem sledovat i dá. V porovnání s jinýma seriály je to nadprůměr. Ale chce to hodně sebezapření, abych tam vydýchala tohohle. Jako komedianta bych ho ještě přijala, trochu trapnější, ale pokud nejste moc nároční, stačí vám to. Asi kvůli tomu mu dali i takovou roli šaška, který má ovšem nápady pubertálního dítěte a všechno podělá. Ale jako herec, zahrát něco vážnějšího, či citového, to nedává.
-
Kubíček Prachař
Kuba je super.......... *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*