Přejít na výpis diskuzí

Jakub Prachař

OSOBNOST 31.12.2006 
194 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuba je krasnej a vtipnej, super moderuje ceskoslovensko ma talent a je to skveli herec *14*
    • Je ro průměrnej herec *4*
  • *15* Jo, na tom křtu DVD si to Jakub s Vojtou opravdu mohli rozdat, to by byla větší sranda néé a nebo celá kapela dohromady, potom pozvat svoje rodiče!!! *5* *5*
  • Ta akce na křtu vašeho DVD, tak to byl děs *12*
  • *3* Kubo dej to dohromady s Vojtou, slušelo by vám to !! *14* *15*
  • V ČS má talent nemáte s Pycem chybu :D!
  • Herec, zpěvák a v neposlední řadě Jakub Prachař. Pane Prachaři, dělám to sice nerada, ale jsem v naprostém šoku z výkonu vašeho moderování pořadu Česko-Slovensko má talenr. V tomto pořadu je vaše chování a projevy vhodné tak pro debila a dementa. Jste naprosto nezajímavý, bez charisma a dívá se na vás dosti špatně. Děláte na mně dojem, že jste totálně zfetovaný a váš moderátorský kolega k vám má blízko. Rušíte svými trapárnami i vystoupení kvalitních soutěžících, divím si, že už vás na to někdo důrazně neupozornil. Trapné jsou vaše rádo by tanečné variace - prostě děs. Uznávat vás mohou maximálně desetileté husičky, kterým vkus a charisma vůbec nic neříká. Jděte si raději působit do vaší skupiny, kde se při písničce Včelka Mája můžete dobře primitivně rozšoupnout i s vaším sexuálním idolem Vojtou Dykem.
    • Nejsem na straně Jakuba Prachaři, ale ani proti němu. Je mi 12 a nejsem taková ta co si o něm myslí že je sexy atd. Ale musím nesouhlasit s některými komentáři. Myslím, že Jakub se své role moderátora ujal docela zodpovědně a s humorem a Pyco také.
      Někteřím sem píší, že je to d---l nebo d----t (př. paní nebo slečna Přímá), ale podle mě to o něm nemůžete říct, protože (alespoň se tak domnívám) ho osobně neznáte. To je jako bych to samé já řekla o vás a přitom vás neznám. Ale na druhou stranu toto je diskuze a každý může vyjádřit svůj názor. Chápu, že dívky, kterým se Prachař líbí budou neoblomné a nikdy neuznají jeho sebemenší chybu, ale to už je jejich věc.
    • Jde poznat, že jste dáma bez chlapa. Kuba je super a při moderování dokáže zabavit a zaujmout, stejně jako jeho kolega. Myslím že jste jedna z mála, která žárlí na jeho slávu. A to s Vojtou si příště taky odpusťte, asi nevíte, jak vypadá kamarádství. Vy tedy nejspíš nemáte ani přítele, nýbrž ani kamarádky
      • Vy se z toho Jakuba a Dyka jednou všechny poděláte. Tady ani člověk nemůže říct svůj názor a že se vám ten názor nelíbí to je váš problém.
        A Pyco je fakt lepší než Jakub *3*
    • Ja mam pocit,ze tento :super kvalitny: komentar moze napisat len clovek,co tam na javisku vidi kvlaitnych sutaziacich *1* *1*
      A prave takuto kritiku povazujem za prejav hodny debilovi a dementovi.
      Ked ta to nebavi,prepni si. My ostatni si uzivame kvalitu moderatorov (aj talentovanych sutatiacich,porotcov a vsetkych co za to stoja)...
      • Kvalitní moderátor je tam akorát Pyco, bohužel *7* *7*
    • Jasně, je mi 16 a husička vážně nejdem. Mně se líbí, jestli vy s ním máte problém, tak to řeště se svým starým a nepiště stupidní názor, který nikoho nezajímá Madam Příma!
    • To říkáte možná vy, podle plno jiných lidí jsou tam úžasní, trapní nejsou trapnej je jen Váš komentář......chtěla bych tam vidět vás, co je tady kritizujete...na to by se asi nikdo nedíval
      • Zbožňující a nekritické fanynky ty jsou nejhorší *6* *5* *6*
    • Plně souhlasím!!!!
      Letos ten Talent je o ničem, nedá se na to dívat.
  • Jakub je fakt roztomilej a hlavně když je s Vojtou sou to borci někdy si trošku přeju aby fakt byli gayové slusí jim to spolu *1* *1*
    • Je fakt, že by se k tomu Vojtovi víc hodil Kuba než Vilhelmová *1* *1*
      • To je svatá pravda!! *4* *14* *15*
  • Tak všechno nejlepší Kubo :-)
  • terezija

yeee

kuba? nejlešíí hlavně v nightworkkkk
    a když sem ho viděla v československo má talen uplně roplívala před televizúú ;****
    eště s >>pycem <<
    je sqelý *14*
  • je krasny

Ahoj, ja jsem do nej fakt blazen, taky se mi strasne Kuba libi, nekdy si preju ho potkat a zulibat, ovsem to je opravdu jen ve snu *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší