-
Re: Re: Jakub Smolík
jj, slaví, má dvě jména, takže celým jménem je Jaroslav Jakub Smolík :) *14* -
všechno nejlepší k svátku Jakubovi Smolíkovi
MILÝ KUBÍKU
Přeji TI všechno nejlepší ke TVÉMU dnešnímu svátku,abys od nás všech fanynek a fanklubáků dostával pořád co nejvíce krásných dárků.
Ps KUBÍČKU máme TĚ všechny moc rády
martinka.konopcikova19@gmail .com
luba.kosmakova@gmail.com
30z uzanka30@gmail.com *14* -
Re: Jakub Smolík
A neslaví jmeniny na Jaroslava? -
Jakub Smolík
Milý Jakube,k nedělnímu svátku ti přeji všechno nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka,hodně krásných písniček.Krásně si to se svýma holkama užij. -
Ahoj Jakube
Ahoj Jakube ve středu jak směl v Uherském Brodě koncert tak byl moc pěkný *3* -
Přání k Novému roku
KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2010 *4* *4* -
Re: Heč!!!
Tak teď se, Barko, drž, protože já jsem si s Kubíkem zazpívala už dvakrát na jeho koncertech ve Znojmě. Tedy - můžu říct, že s ním byla pořádná sranda!! A koncerty - super!! *14* *3* -
Re: Heč!!!
Chceš posalt nějaké písničky?Myslím texty.Ahoj a ozvi se jestli ano,ne.Ahoj jana=chaglos -
Heč!!!
Ty jo, tak nám učitelka řekla že budeme zpívat s ním na koncertě v T. mno dobrý, ani ho neznám... ale jinak dobrý, mamka je z toho na větvi, čau -
opožděné blahopřání
Zdravím Jakube a přeji opožděně všechno nejlepší ke kulatinám, hodně zdravíčka, rodinné pohody a radosti z dcerky.Náhodou jsem zjistila, že máme stejné datum narození, tak jsem se rozhodla ti k narozeninám popřát.Za celých svých padesát let jsem nikoho se stejným datem narození nepotkala-jsi prvý!Trochu mě to dojalo-takže vzhůru do další padesátky! Alena. *5* *5* -
...
Přeji všechno nejlepší k Narozeninám!
Byla jsem na tvém koncertu ve Znojimě byl supeer!Moje mamka je tvojí největší fanynkou má tvoje všechny CD!!(i DVD) a nepropásla žádný trvuj koncert ve Znojmě!!!A těší se na ten v zimě!!!Takže ještě jednou všechno nejlepší,hodně zdraví štěstí lásky....a zpívej tak krásně jako zpíváš ted! *14* *14* *1* *3* *4* -
přánéčko
Jakube všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a lásku k Peťulkám ti přeje tvá fanklubačka jana -
Jakub Smolík
Jakube
Všechno nejlepší hodně štěstí,zdraví,lásky,spokojenos ti a úspěchů v osobním i v pracovním životě k dnešním krásným 50.narozeninám Ti přeje Hanka z Ledče. -
Jakub Smolík
Milý Jakube
Blahopřeji Ti k dnešním 50.narozeninám
Přeji Ti hodně štěstí,zdraví,úspěchů
jak životní,tak i profesionální. *4*