-
Milý Jakube
Gratulace k Tvým 52.narozeninám přání všeho nejlepšího!!!! *4* -
dotaz
ahoj lidičky potřebuji vědět kolikáté album Jakub Smolík má.Děkuji za odpověď borůvka -
-
Re: dotaz
Borůvko asi 23.album
-
-
bezva koncert 4.12.2010 mega koncert v OSTRAVĚ
MILÝ KUBÍKU
Byla jsemj s přítelem 4 prosince na koncertě RÁDIA ČAS byl jsi perfektní krásná atmosféra moc se mě to líbilo strašně se těším na další TVÉ koncerty pokud budou někde poblíž *3* Martinka.Konopcikova19@gmail.com *3* -
Vánoce
Přeji všem krásné svátky vánočni a mnoho uspěchu v novém roce. Vašek-Most -
Poděkování za koncert
Kubo,byla jsem ve středu 6.10. na koncertě v Opavě a byla jsem unešena,zapomněla jsem na všechno co je kolem jak se mi to líbilo.Dokonce se to líbilo i mé 15 leté holce Radce.Ať se vám všem moc daří Ahoj Dana z Opavy
PS,Mamka je do tebe zamilovaná od 15 a to je fakt síla.Radka -
...
Všechno nejlepší.. *14* *14* *14* -
vše nej
Ahoj Jakube, myslím, že hodně z toho, co sis přál, se Ti již spnilo...ale i tak Ti přeji, ať zůstaneš nadále sám sebou a ať Ti to pořád tak zpívá. Samozřejmě hodně radosti v rodině, stálé zdraví a prostě vše nej k narozeninám . Yveta (spolužačka z Ježkárny) *3* *3* -
všechno nejlepší k svátku Jakubovi Smolíkovi
MILÝ KUBÍKU
Přeji TI všechno nejlepší ke TVÉMU dnešnímu svátku,abys od nás všech fanynek a fanklubáků dostával pořád co nejvíce krásných dárků.
Ps KUBÍČKU máme TĚ všechny moc rády
martinka.konopcikova19@gmail .com
luba.kosmakova@gmail.com
30z uzanka30@gmail.com *14* -
Jakub Smolík
Milý Jakube,k nedělnímu svátku ti přeji všechno nejlepší,hodně zdravíčka,štěstíčka,hodně krásných písniček.Krásně si to se svýma holkama užij. -
-
Re: Jakub Smolík
A neslaví jmeniny na Jaroslava? -
-
Re: Re: Jakub Smolík
jj, slaví, má dvě jména, takže celým jménem je Jaroslav Jakub Smolík :) *14*
-
-
-
Ahoj Jakube
Ahoj Jakube ve středu jak směl v Uherském Brodě koncert tak byl moc pěkný *3*