-
ahojky
ahjoky všechno nej k svátku
xd *1* -
prosíííííííím
ahojky holky prosím nemáte náhodou od kuby ICQ,skype,lide nebo email???? prosím jestli jo tak mi ho pls pošlete na muj profil klidně vám dám neco od kohokoli jiného jestli ho budu mít. prosím kdyžtak na profil. díky -
fotky
jak se vam libi fotky co jsem tu dala jsou to ty tri posledni *4* -
:)
vsechno nejlepsi k narozeninkam *14* hodne zdravicka,stesticka a hlavne uspechu, ale i lasky !!!! a vrat se zpatky *3* *14* -
:-*
Vše nejlepší k narozeninám, Kubii *4* jsi skvělý!!! *14* *14* a vrať se nám zase někdy do Vítek =) -
waau
jůů on má dneska narozky *4* nj 24..tak to je už velkej kluk *3* *3* -
Re: už je to na 100%
takze KUba to uz podepsal? *9* *9* -
už je to na 100%
tak holky nesu špatnou správu už je to černé na bílem... kuba jde fakt pryč.... posílám stránky kde se dozvíte více
http://www.hc-vitkovice.cz/club.php?sekce=zmeny
chce se mi z toho bečet vyměnit ho za pruska to byl nápad od nějákého blbce -
Re: Re: Re: Re: ahojky :-) mám smutné správy
nezustává oni se ho neptají ja si myslím že mu dají na výběr konec hokeju nebo petrohrad -
Re: Re: Re: Re: Re: Rusko
no ale to nezalezi jen na klubech, ale taky na hracich...tze tam Kuba asi chce... -
Re: Re: Re: Re: Re: Rusko
nn Rusko ho vykoupilo *9* -
Re: Re: Re: Re: Rusko
no to byl...ale jako zarazi me na tom to, ze jeste nedavno psal, ze kdyz ma s vitkovice jeste smlouvu, tak ze by ji neporusil a neodesel by jinam..... -
Re: Re: Re: Rusko
jj *9* mohl by naklusat zpatky *4* *9* -
Re: Re: Re: ahojky :-) mám smutné správy
spoluzak rika ze pry se jeste moze vratit ze nic nepodepsal ze zustava ve Vitkach -
Re: Re: Rusko
ahoj nejsi jedina já už ted taky trpím a brečím a všechno dokola. ale už je to jisté kuba odchází byl tam nejhezčí *16* -
Re: Re: ahojky :-) mám smutné správy
to já taky a pořád i kamojda se mě zeptala co mi je. -
Re: ahojky
dementni penize !!!! *16* kvuli nim jsme stratili Kubu *9* *9* -
Re: ahojky :-) mám smutné správy
*9* *9* ja nwm ani proc ale brecim *9* *9* -
ahojky :-) mám smutné správy
kuba jede do petrohradu :-( jeto už definitivní *9* -
ahojky
ahoj holky,Kuba má ještě tento rok smlouvu s vítkovicema takže podle všeho ještě jeden rok zustane zde ve vítkách.takže ještě bude šance ho poznat:-) ale nevím jestli náhodou tam nepujde kvuli penězum ale neměl by protože jestli jo tak se asi určitě vrátí :-)))) *14*