-
ahojky nemáte
ahojky máte někdo email na kubu nebo něco takového jako lidé atd.prosím pošlete mi ho na muj profil díky budete moc hodní.jastli za to něco budete chtít tak napiště třeba podpis,facebook on jiné hvězdy atd.předem děkuji.Eliška *3* -
-
Re: ahojky nemáte
Taky bych chtěla email nebo něco takového, byla bys prosím tě kdyžtak moc hodná a poslala mi to taky na můj profil ?.... děkuji moc *4* -
Re: ahojky nemáte
jj me to poslete na Zlamalova18@seznam.cz *4* -
-
Re: Re: ahojky nemáte
nechci byt pesimista , ale myslim ze vam nikdo nic nenapise...taky uz jsem to hodnekrat zkusila a nikdy mi nikdo nic neposlal... -
-
Re: Re: Re: ahojky nemáte
aha skoda no !!! *4* *9* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojky nemáte
jo je to skoda...ale to fakt nechapu ty co tu adresu(email) na neho maji, tak proc ji nechcou ostatnim dat, aby i ti druzi molhi ziskat jeho podpis... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky nemáte
no vsak prave !!! *16*
-
-
-
-
-
-
jéééjej :)
on je prostě úplně nejwíííc úžasnej ♥♥♥ *14* *14* -
:D
*14* *14* *14* -
:*
*14* *14* *14* *14* *15* *4* -
ms
Myslim si ze si Kuba na MS 2010 si uz nezachyta po dnesnim vykonu.... ale hrali celkem dobre !! *4* -
už je to na 100%
tak holky nesu špatnou správu už je to černé na bílem... kuba jde fakt pryč.... posílám stránky kde se dozvíte více
http://www.hc-vitkovice.cz/club.php?sekce=zmeny
chce se mi z toho bečet vyměnit ho za pruska to byl nápad od nějákého blbce -
-
Re: už je to na 100%
takze KUba to uz podepsal? *9* *9*
-
-
:-*
Vše nejlepší k narozeninám, Kubii *4* jsi skvělý!!! *14* *14* a vrať se nám zase někdy do Vítek =) -
:)
vsechno nejlepsi k narozeninkam *14* hodne zdravicka,stesticka a hlavne uspechu, ale i lasky !!!! a vrat se zpatky *3* *14* -
fotky
jak se vam libi fotky co jsem tu dala jsou to ty tri posledni *4* -
prosíííííííím
ahojky holky prosím nemáte náhodou od kuby ICQ,skype,lide nebo email???? prosím jestli jo tak mi ho pls pošlete na muj profil klidně vám dám neco od kohokoli jiného jestli ho budu mít. prosím kdyžtak na profil. díky