-
Jamel
Lepsiho bavice jsem snad jeste nevidela, navic ma neuveritelny sarm a porad jeste tu detskou nevinnost. -
j
Happy birthday! :-) -
Jamel
On je prostě skvělý *1* ale chybí tu že hrál v Asterixovi a Obelixovi: Mise Kleopatra. Hrál architekta Numerobise a to byla hodně důležitá postava ;) -
-
Re: Jamel
myslím tím ve filmografii
-
-
ruka
proč nemá tu ruku? *7* -
-
Re: ruka
Někde jsem četla, že si v 15 letech hrál s kamarádem u železniční tratě a překvapil je vlak...kamarád to nepřežil a Jamel přišel o pravou ruku. *9* -
Re: ruka
Páč ji schovanou pod tím pláštěm či co to ma na sobě
-
-
kRAVO
HEj KERA PIPINA PSALA TO O NĚM!! PROTOŽE ON NEMÁ LEVOU RUKU!! PRAVOU MÁ! -
-
levou má,pravou nemá...mrkněte na video je to (Mise Kleopatra)a tam levou rukou normálně funguje a pravou má zahalenou,tak se tu sakra nehadejte *16* *16*
-
Re: kRAVO
ty jseš slepá podívej se na obrázky to je snad poznat!!!!! "Výsměch tobě" *15* *15* -
-
Re: Re: kRAVO
On ale opravdu nemá pravou! Skvěle je to vidět na konci Ameélie
-
-
Re: kRAVO
Sklidni hormon, on nemá pravou.
-
-
ruka...
nn nemá pravou ruku... -
u
superrr herecccc -
Jamel
krásnej! dostal mě hned jak sem ho viděla ve filmu Asterix a Obelix mise Kleopatra : * vážně k sežrání :P *14* -
má ruce
nebojte se on má obě ruce...jenom v tom filmu jako postava architekta ne má pravou. *4* *3* -
-
Re: má ruce
Ale nemá tu ruku. *8* Nemá ji ani v Amelii z Mortmarteru ani v jeho show nemá jí nikde. Pochybuju že by to byla jen image. Prostě tu ruku fakt nemá. -
-
Re: Re: má ruce
koukni se na osobnostech na treti fotku a tam má pravou ruku ohlou a pak se koukni na patou fotku a koukni se mu na kapsu uvidis co je prvada a co ne *10*
-
-
-
ruka
On má obě ruce jen tou pravou už nemůže hejbat.