Přejít na výpis diskuzí

James Blunt

OSOBNOST 31.12.2006 
215 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-))

I když si spíš holduju tvrdší muzice a "popík" nepatří zrovna k mým dvakrát poslouchaným hudebním stylům, tak sevám , fanouškové Jamese Blunta, musím svěřit, že mě jeho cédéčko, které mi půjčila kamarádka opravdu nadchlo *4* . Má neobyčejný hlas, který se strašně hezky poslouchá a obě jsme se zhodly, že si nás nejvíc získal písničkou Tears and rain (Slzy a déšť).Ta je opravdu nádherná *14* *1* .Ta se teda těším do budoucna na další jeho hudební výtvory *3* !!!
  • něco víc o Jamesovi

A co tahle si přečíst něco víc o Jamesovi v češtině na www.jamesblunt.name já teda osobně tam nacházím pořád něco nového *3* Fakt doporučuju všem. James je prostě nej *4*
  • James Blunt

Musím se ozvat,pro ty co tu vykřikují,že se James líbí jen malým holkám.Mě se líbí taky.On opravdu moc umí.Je to dokonalá hudba a skvěle se při tom miluje.Přeju lásku všem lidem.Jo a jsem ročník 1965.
    • Re: James Blunt

tak to budeš asi pěkně stara *15* *1* *15* *4* *1* *4* *9* *5*
  • *9* *9* *8* *4* *5* *15*
  • *3*
  • FUJ

To je takovej teplouš, jen se na něj člověk podívá, poznal by to na něm i ten největší blb!!!!!!!!! *8* *8*
  • FUJ

to je tak pěknej hnusák,
  • mě taky vzal dech

a ještě ho pořád nemůžu popadnout *14* trvá to už ale nějak moc dlouho *8* ale vlastně mi to vůbec nevadí *14*
  • Ja myslim ze dobry *3* *5*
  • James v Praze

*3* Tak jsme se konečně dočkali, James vystoupí v Praze 18.7.2006 *3* koukněte sem http://show.idnes.cz/pisnickar-james-blunt-zah raje-na-hrade-dx8-/show_tipy.asp?c=A060420_183801_ show_tipy_kot *4* Nevím jak vy, ale já už mám vstupenky v kapse *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit