Přejít na výpis diskuzí

James Blunt

OSOBNOST 31.12.2006 
215 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ramazzotti is the Best!!!

James neni špatný ale Ramazzotti je třída!!!
  • Prodám dva lístky na koncert Jamese Blunta n a Live at the Prague castle, 18.7. 2006 od 19:00, původní cena lístků je 550Kč/ks, já vám ho prodám za 450Kč. Dost to spěchá. Jsem z Pardubic. tel: 774 073 311
  • Prodám 2x lístek na James Blunt, 18.7.

Prodám 2 lístky na koncert Jamese Blunta, který proběhne 18.7 na Pražském hradě. Bohužel práce nedovolí :-( původní cena 1ks 500,- nyní 300,- info: info@martinjanda.com 724558309
  • brazilec

james blunt

ahojte lidi pujdete nekdo na koncert jamese Blunta do prahy? *3*
    • Já mám už lístky. Jamesi Já tě miluji.
    • Já mám už lístky.
    • martina20

Re: james blunt

no jasně že jo,už mám lístky!!! *1* *1* *1* *14* *1*
      • brazilec

Re: Re: james blunt

ja mam taky uz listky a desne se moc uz tesim *1* *1* *1* *1*
  • James v Praze

Ahoj všichni!Včera jsem byla na koncertě Blunta v Praze a ...jedním slovem-užasný!!!Podotýkám,že na koncert jsem nejela jako jeho skalní fanynka,ale víceméně jako doprovod mých kámošek a taky ,,zjistit",co na tom Bluntovi je?Tak ted už to vím.Z jeho projevu cítíš,že hudbu nepředvádí,on ji miluje,ví o čem zpívá a cely koncert s divákem ,,komunikuje" tak,že lítají jiskry i vzniká tichy rozhovor s každým z nás.Díky Jamesi!
    • Re: James v Praze

Já jsem tam chtěla jít, ale nějak to nevyšlo......On je skvělý!:)
  • stoner.jonas

narozeniny

Přeji ti všechno nejlepší do roka a ať si zbytek dne pořádně užiješ... *4* vše nejlepší Jamesi *4*
  • James

Všechno nej k narozkám Jamesi. Hodně štěstí, zdraví a ať brzo vydáš nový cédéčko ještě skvělejší než je to poslední *3*
  • nekdo by ste sem mohl vlozit nejakou jeho fotku!!!!!!!§
  • james

MILUJU JAMESE BLUNTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!A JEHO PISEN YOU ARE BEAUTIFUL JE NEJ NA SVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • je nejkrasnejsi a zpiva nejlip

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší