Přejít na výpis diskuzí

James Gray

OSOBNOST 11.3.2008 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gray versus Phoenix-klišé jak vyšité!!

    Četla jsem výroky pana Graye a vůbec mi nepřišly upřímné v tom, že má Joaquina jako bratra atd. a že ho bude dál oslovovat se svými rolemi, což chápu, že on není žádný ťulpas a pochopil, že Joaquinovo herecké umění,šarm a jedinečný obličej je cenný artikl na kterém si rychle namastí kapsu. Joaq mu byl vděčnej,že k němu inklinuje jako režisér,čemuž se taky nedivím. Domnívám se, že pochopil,že když nedostal Oscara za perfektně ztvárněného Johnyho Cashe, roli které se celý odevzdal, tak se na ně na všechny vybodl a odešel pryč. Myslím si, že toto všechno mělo velký vliv na Joaquinovo rozhodnutí, posměšky Stillera to jenom potvrdily, jaká je to banda. On sám je vyjímečný člověk i herec, není konzumní, je to prostě on obyčejný kluk. Gray mu pomohl od filmu, což mu zazlívám. Nikdy mu neodpustím, že jeho odchod korunoval tak nudným a blbě zfilmovaným příběhem.Ty jeho úmysly vnést se do psychologie a reality života musí ještě hodně pilovat, zřejmě toho příliš nezažil v životě. Kdyby nafilmoval životní příběh samotného Phoenixe, to by byla jiná, ale dobře, že to neudělal, určitě by mu zase ujížděla kamera a přišli bychom zase o zážitek z nadpozemsky krásných očí Joaquina. Snad to udělá někdo jinej a perfekcionističtější se smyslem pro detail, což si osobnost Joaquina zaslouží v každém ohledu víc jak kdokoliv jiný z jeho filmových kolegů !!!
    • Re: Gray versus Phoenix-klišé jak vyšité!!

      Jak prosím? Cože bylo blbě zfilmované a nudné? Myslíš jako film Milenci, nominovaný na Zlatou Palmu, Césara a Independent Spirit? Mně to zas tak blbé nepřišlo a spoustě lidí taky ne. Ale to je věc názoru. Jinak já si nemyslím, že Joaquin je z těch, kteří by něco dělali jen proto, aby za to dostali cenu a silně pochybuji, že by jeho rozhodnutí skončit s herectvím souviselo s tím, že nedostal Oscara. Johnny Cash byl opravdu ztvárněný perfektně, ale Joaquin ztvárňuje perfektně všechny postavy, akorát že ty ostatní filmy nejsou tak komerční, takže se o tom méně mluví. A co se týká J.Graye, tak slyšela jsem interview s Joaquinem, ve kterém o něm mluvil, mluvil o něm hezky a znělo to upřímě. Já si naopak myslím, že Gray je jedním z mála lidí, kteří by mohli Joaquina k filmu vrátit. A že by mu pomohl OD filmu sám Joaquin kategoricky popřel.
      • Re: Re: Gray versus Phoenix-klišé jak vyšité!!

        Jo, Milenci to je trapárna, jakou svět neviděl, dialogy jako pro mentálně postižené publikum, otřesnej film, v USA naprostý propadák jo trochu se chytl ve Francii, tam Graye žerou, to je asi tak všechno. To, že Joaquin popřel v rozhovoru, že Gray s tím jeho odchodem nemá co dělat, je sice pravda, ale na druhou stranu Gray sám ve svém rozhovoru doslova řekl, že připravil kinematografii o skvělého herce, že si to neodpustí. Gray mimochodem je nemožný režisér, vždycky má film obsazený skvělými herci, ale to je tak asi všechno, všechny jeho filmy jsou nuda, trochu ujde Noc patří nám, ale Malá Oděsa, Temná zákoutí a kravina Milencijsou nejhorší filmy s Joaquinem. Já vím, že je to věcí vkusu, ale uznejte jaký scénář byl v Milencích použit, naprosté fiasko. Joaq je excelentní herec a Mangold to pochopil a také s ním natočil jeho nejlepší film.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit