Přejít na výpis diskuzí

Jan Antonín Duchoslav

OSOBNOST 31.12.2006 
55 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • třetí patro

Kde je v jeho filmotéce Třetí patro? I zde hrál sičáka.
  • kikka20

Leitště

Ještě v letišti hrál..hned první díl
  • narozeniny

Milý Honzo
    Všechno nejlepší k Tvým narozeninám
    přání hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4*
  • estela

vše nej!!!

bývalý machre !!!!!!!!!!!!! *1*
  • Sněženky a Machři po ...

Koukal jsem na ten film "...po 20 letech" a musím konstatovat , že to dějově dost ulítlo do jednoho velkého NIC . Nechápu proč je ta Marika stále opěvována jako hvězda , když jednoduše zestárla a její dřívější krása je tentam .A navíc se jen snažila pro sebe na druhých urvat svůj poslední tzv. Záchranný člun .Slovina co si tam hrála na drsňačku , ta též byla o ničem.Prostě dáma na pár facek.Pokus o stejný konec jako v prvním filmu vyzněl dost trapně . Takže lituji svých skoro pětset Kč za DVD.Příště budu opatrnější. *13* *8*
    • Já jsem za to 500 kč ani nedával,jednoduše jsem si film vypůjčil a přepálil.
  • mildaa

všechno nejlepší

Přeju všechno nejlepší !! *3*
  • Konec

Prosim vas nevite proc to konci tak zvlastne...Bude pokracovani?
    Moc se mi to libilo *3* *3*
    • Re: Konec

nooo..pokud wím, tak pokračowání se zatím nechystá..a smutný konec to má jako w jedničce..tam to přece skončilo tky smutně.. *3*
  • :)

*3* ahoy ja by som ti cela povedat ze si uuuzasnyyy herec *3* mam ta rada *4* drzim ti palce *3*
  • Ahoj Tondo

Ahoj Tondo,vzpomeneš si ještě na "D" a na Luďka a na naše tahy,je to pár let....
    Ahoj Luděk
  • nikolett

:-)

Ty jooo..no ne jedne z mála co odpovídá...:-) si báječnej:-) já tě v tom filmu upe žeru..nejlepší scena je bacha Karda :D:D so uzasnej..:) *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit