-
je roztomilej
honzíček je roztomilej a krásnej. *14* *14* *14* *14* -
je úžasnej
je to super herec.a je strašně sladkej. *14* *14* *14* -
Můj jednoduše nejoblíbenější českej herec...
Lidi, sem moc ráda, že nejsem sama, kdo Honzíka tak obdivuje :-) (Ale ono by to ani nešlo, abych v tom byla sama :-)) Je naprosto úžasnej, myslim, že takovej talent se vidí málo...je to skvělej herec (hlavně, když hraje vrahy a grázly *1* ), kterej si zaslouží velkej obdiv a navíc má tak sladkej kukuč, že by ho člověk sežral na místě zaživa *14* *1* ham ham!! Jen mě mrzí, že nemám tolik možností vidět ho hrát naživo - poštěstilo se mi to zatim jen jednou - v ND v Našich furiantech - a stálo to za to...Honzík je prostě NEJLEPŠÍ a taky NEJKRÁSNĚJŠÍ!! *14* *3* -
krásný
Má moc krásný úsměv *4* -
otazka
Sháním film ve kterým Jan Dolanský hrál jednu z hlavnich roli , ale ve vzberu filmu neni, mohli by jste mi pomoct a zkusit napsat jmena filmu, ktery tu nejsou uvedeny? -
je úžasnej
strašně moc ho miluju *14* -
prostě...
je úžasný a krásný a hraje naprosto dokonale:-) miluju :-) *14* -
Super herec
Obrovský talent a nádherný muž. *4* -
Honza je skvělý
Honzíček je naprosto dokonalý, krásný, sympatický a charismatický muž i skvělý herec. *14* *14* *14* -
Večeře
Honzo, nezajdem na večeři na slepo???? *4* -
Bdliště
Hej lidičky nevíte kde Honza bydlí?...nechci adresu,jen město nebo vesnici..díky moc -
Malá hudba moci
Jděte se mrknout do Stavovského divadla na Malou hudbu moci, Jan Dolanský v hlavní roli = strhující výkon... -
skvělý herec
Honzík je nádherný muž a skvělý herec. -
VELKÝ TALENT
HONZA DOLANSKÝ JE OBROVSKÝ TALENT A NAVÍC VELICE PŘITAŽLIVÝ A SYMPATICKÝ MLADÝ MUŽ. *4* -
Honza je nádherný
Honza je nádherný !!!!!!!!! *4* -
Re: divadlo
Eskymák -
Re: super
Ivčo máš pravdu. -
super
Je super. *1* -
divadlo
Tady je to samý film , Honza hraje přece hlavně v divadle, škoda, že se tomu nevěnuje i na internetu víc pozornosti(i když, kdo ho chce vidět, musí jít do divadla, ne na net!). Můžu se zeptat, která je to divadelní hra, na sobě má oblečený (viz.fotogalerie) ten úchvatný žlutý svetr ? :-D -
☼
Moje kámoška říká že je strašně krásnej alae no ujde. *1*