-
lina25
Ahoj lidi. Chci se zeptat, je tu někdo kdo má to štěstí a zná se s Honzou osobně? Nemyslím, že se někde někomu podepsal ale mám na mysli např.pravidelnější kontakt -
-
já z facebooku
-
-
uplně nějlepčejší
tak to je nejlepčejší českej herec co znám....ma nádherný oči a hlas proste uplně božíí celej snad:DD -
-
to je fakt
-
-
Prosím
Hlasujte pro Honzíka ať vyhraje!!!! Prosííííííím *14* -
hlasujte!
hej pozor! všichni kdo máte rádi Jana, tak pro něho hlasujte na http://www.super.cz/clanek/28940-kd o-je-nej-sexy-muzem-u-nas-rozhodnet e.html *3* -
happy birthday
Všechno nejlepší k narozeninám! *1* -
Dabing
Mě se nejvíc líbí, jak nadaboval Robina Hooda....Tam předvedl opravdu dobrej výkon... *4* -
-
Re: Dabing
souhlasim! má úžasnej hlas! *14*
-
-
je to daber ....
ááááííí mně se stejněnejwíc líbil jako daber v kroku za krokem -> rich hulkey . heh to bylo fak nej *15* -
Dolánek
Krásné narozeninky nejkrásnější Dolánku ! *14* -
Re:Já ho viděla
já na furianty chcu jít....moc mociinky se těšim-je to v Národním,že jo??A jinak ohledně Lenky V.s tebou souhlasim.Honzi,MTMMMMMMMM *14* *14* -
Já ho viděla
Viděla jsem honzíka v Naši furianti a byl úžasnej je to sice asi rok zpět ale mě to neva. Furt ho vidím před očima na jevišti. Byl skvělej a je do teď, ale jeho manželku nemusím podle mě se k němu nehodí ale jestli je šťastnej tak jí jemu přeju MTMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMR Honzíku 4ever *14* *14* *14* *14* *14*