-
nej
všechno nejlepší *4* -
:-)
Jo ještě...taky bych chtěla souhlasit s Tereziczkou, že by sem mohli dát lepší fotku, nebo spíš galerii, ale já jsem scháněla nějaký jeho fotky a nic *9* -
je
no je hezkej -
Wow
Tak jakože bez tohoto člověka by to nebyli VKV! *14* takovej heskej šhamponek to je ;) určo se ozvi pokecáme *3* 396-500-166 -
kiki
mám jeho icq.. *3* -
-
Re: kiki
ahoj dej mi na nej pls jeho icq:-) -
-
Re: Re: kiki
promin icg ti dávat nebudu , ani nevím kdo si :) *13* -
-
Re: Re: Re: kiki
ten e -mail je pravdivy nebo ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: kiki
ne
-
-
to si psal ty bo naka holka?.. *1*
-
-
-
ahoj....a posles?????pls pls -
Ahojky kiki, ty máš jeho icq? Já ho sháním...znám ho a chtěla bych mu něco říct. Mohla bys mi jeho icq prosím prosím poslat. Jasný, že ho nechceš šířit, tak mi ho prosím pošli na e-mail bilavila@seznam.cz prosím. Já ho nikde zveřejňovat nebudu. Nikomu ho neřeknu. Jen mu něco potřebuji. Prosím pošli mi to jeho ajsko. Děkuji mooooc -
-
Re: Re: kiki
proč by ho měla posílat tobě já mám icq na Matyáše Valentu,Danu Morávkovou a pod.tak nevím proč by ho dávala tobě bůh ví jestli ho vůbec má *13* -
-
ty to icq nemas protoze kdybys ho mnela tak ji ho posles
-
-
-
-
JJJJ
Hanzík je moc krásnej chlapík ale nezdá se mi že by měl 22let vypadá na max 17 ale stejně je rozkošný,pořát mu chci říjkat davídek *1* achjoo kdo má jeho adresu telefoní číslo skype icq cokoliv at se ozva na email foldynova.veronika@seznam.cz ale to se asi nestane má tam asi přes 200lidí tak pa davčo teda honzíku -
Proboha
*7* Vy jste ale trubky všichni.
Já na VKV nekoukám, ale je sranda to tu po vás číst.
Honza je Třeboňák, studoval gymnázium v Třeboni a jestli si myslíte, že maturoval 91, tak jste děvčata, opravdu vtipný :D -
Ses roztomilej
-
Honzík
Ahoj Honzo.Nevim jestly si me vydel ale ja tebe jo. to bylo v rohaci v treboni na tom punk rockovim koncertu stal si kousicek vedle nas a ja s mamoskou sem na tebe porad koukala plosim odepis mi popa nikol *3* -
1991?
Nechci vám do toho mluvit ale 1991 se narodit nemohl... *13* jiank v poho kluk často ho vídám když jde se psem *4* jo a myslim že se píše se dvěma N...Hofmann -
-
Re: 1991?
Buď si jistá, že se píše Hofman. Znám celou jejich rodinu!R -
-
Re: Re: 1991?
Jo tak si to nech zarámovat *15*
-
-