Přejít na výpis diskuzí

Jan Hofman

OSOBNOST 20.6.2007 
54 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej

všechno nejlepší *4*
  • :-)

Jo ještě...taky bych chtěla souhlasit s Tereziczkou, že by sem mohli dát lepší fotku, nebo spíš galerii, ale já jsem scháněla nějaký jeho fotky a nic *9*
  • je

no je hezkej
  • Wow

Tak jakože bez tohoto člověka by to nebyli VKV! *14* takovej heskej šhamponek to je ;) určo se ozvi pokecáme *3* 396-500-166
  • kiki

mám jeho icq.. *3*
    • Re: kiki

ahoj dej mi na nej pls jeho icq:-)
      • Re: Re: kiki

promin icg ti dávat nebudu , ani nevím kdo si :) *13*
        • Re: Re: Re: kiki

ten e -mail je pravdivy nebo ne??
          • Re: Re: Re: Re: kiki

ne

to si psal ty bo naka holka?.. *1*

ahoj....a posles?????pls pls

Ahojky kiki, ty máš jeho icq? Já ho sháním...znám ho a chtěla bych mu něco říct. Mohla bys mi jeho icq prosím prosím poslat. Jasný, že ho nechceš šířit, tak mi ho prosím pošli na e-mail bilavila@seznam.cz prosím. Já ho nikde zveřejňovat nebudu. Nikomu ho neřeknu. Jen mu něco potřebuji. Prosím pošli mi to jeho ajsko. Děkuji mooooc
      • Re: Re: kiki

proč by ho měla posílat tobě já mám icq na Matyáše Valentu,Danu Morávkovou a pod.tak nevím proč by ho dávala tobě bůh ví jestli ho vůbec má *13*

ty to icq nemas protoze kdybys ho mnela tak ji ho posles
  • JJJJ

Hanzík je moc krásnej chlapík ale nezdá se mi že by měl 22let vypadá na max 17 ale stejně je rozkošný,pořát mu chci říjkat davídek *1* achjoo kdo má jeho adresu telefoní číslo skype icq cokoliv at se ozva na email foldynova.veronika@seznam.cz ale to se asi nestane má tam asi přes 200lidí tak pa davčo teda honzíku
  • Proboha

*7* Vy jste ale trubky všichni.
    Já na VKV nekoukám, ale je sranda to tu po vás číst.
    Honza je Třeboňák, studoval gymnázium v Třeboni a jestli si myslíte, že maturoval 91, tak jste děvčata, opravdu vtipný :D
  • Ses roztomilej
  • Honzík

Ahoj Honzo.Nevim jestly si me vydel ale ja tebe jo. to bylo v rohaci v treboni na tom punk rockovim koncertu stal si kousicek vedle nas a ja s mamoskou sem na tebe porad koukala plosim odepis mi popa nikol *3*
  • 1991?

Nechci vám do toho mluvit ale 1991 se narodit nemohl... *13* jiank v poho kluk často ho vídám když jde se psem *4* jo a myslim že se píše se dvěma N...Hofmann
    • Re: 1991?

Buď si jistá, že se píše Hofman. Znám celou jejich rodinu!R
      • Re: Re: 1991?

Jo tak si to nech zarámovat *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit