-
Pan Honza Kopeční je moc simpatický hezký a moc se mu to show tvoje tvář má známí hlas povedlo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Tak se nezblazni!,a nepiš to stokrát!!!!
-
´´´´´´´´´je boži======== Jan Kopečný *14* *14* *14* *14* sladkej milej cool *14* *14* *14* *14*
-
´´´´´´´´´je boži======== Jan Kopečný *14* *14* *14* *14* sladkej milej cool *14* *14* *14* *14*
-
-
Milí anonyme...za 1.nepise se každej ale každý. A za 2. Nikdo není super hvězda,všichni jsme jen blbý lidi,a nic víc,ale to neznamená že je Kopečný super hvězda!
-
Jo,a tak co dokázal!?,akorát tak štvát lidi':-)
-
no hlavně že ty si super hvězda..on něco dokazal .. co si dokala ty. kritizovat umí každej. *3* *3*
-
No a co každýmu se líbit nemůže,i kdybych si vzala sto brýli,stejně bude osklivej!
-
Mě taky nepřijde moc hezkej,ale nikdo nemůže za to jak vypadá,když má krátký vlasy tak to je fakt hezkej,má jen. Blbý vlasy nic víc!;-)
-
Jestli je Jan kopecny osklivej tak ty si porid dioptrie ty nimande
-
To mu to jsem nepřála jít do finále nic nepredved,shodnu se s lidma že to měl být Maxián,ten je hodný,spongeboba mluvil,docela mě to štve:-(
-
Jo, tak se předved ty já nic neříkám jen říkám to co si myslím mě se prostě nelíbí a nechtěla jsem aby postoupil,ani nevíš která bije ty ty nulo!:-)
-
Tak se predved ty ty nulo
-
No,v tvari nic nepredved prala jsem to maxianovi ten narozdil umí!,tenhle je osklivej a zabevnej není!
-
Tak se podivej na sebe a nekritizuj druhy co neco umi na rozdil od tebe.
-
Není ani hezkej natož zabavnej!
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jo!'a ještě angličtinu!'nechapu jak muze někdo napsat mejl když se to píše mail!a @ tam mas taky!
-
Nejdřív by jses mela naučit na telefonu a hlavně CESTINU a pak až něco psát!:)