Přejít na výpis diskuzí

Jan Maxián

OSOBNOST 31.12.2006 
159 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stormgirl

Big FAN

Jsem jeho největší fanynka!!! Miluju ho v dabingu, (Zrovna koukám na Smallville)!!! Taky je strašně vtipnej, V NightWork úplně skvělej!!!!!!!! Mimochodem všechno nejlepšííííííííí!!!!!
  • ........

Sdělím pouze jedno: děkuji jemu za nadabování SpongeBoba!!!!
  • ...

Je to skvělej dabér, třeba když daboval Cedrica z Pottra, Edwarda z Twilight a Jesse z Gilmorek.
    • terezija

Re: ...

nebo spiderman, Frodo atd.... je besssst
  • terezija

bessst

on je nejlepší hlavně v nightworkkkk ;**** *14*
  • besta

Nightwork

Je to borec!
  • lenkaschs

Je nejlepší

Kromě Cedrica , Edwarda a dalších taky Clarka v Smallville ! Je prostě super *14*
    • Re: Je nejlepší

Kromě Cedrica, Edwarda?
  • Edward

Má ůža hlas nejhezčí bylo,když nadaboval Edwarda Cullena ten je dokonalej sám o sobě,ale když si ho pustíe v angličtině tak to je dooost ubohý o mu dal ten tajemnej život tu hloubku tu dokonalost. *14* *1* *1* Já jsem docela slušnej magor do twilight *1* *14* *14* *15* *1* *1*
    • Právě že když jsem to viděla dabované a zjistila jsem, že daboval opět Maxián... Velké zklamání. Ten jeho hlas je už tak profláknutý, až je to otravné!
    • Re: Edward

To já do Twilight taky, ale spíš do Roberta Pattinsona :-)))
      • Ano! *14*
    • terezija

Re: Edward

to já jsem magor do honzy xDD *1*

Jo, taky ho zbožňuju, zbožňuju Twilight atd. a prostě nechápu jak se může někomu líbit originální anglickej hlas Edwarda atd. víc než ten Maxiánův =D =D Pěkně mě naštvalo když v Remember me Robovu roli dabovali místo Maxiána Písařík...

To teda jsi,ale já ti to promíjim já jsem taky takovej magor do twilight *1* *1* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Edward

Už se těšim na Rozbřesk *1* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
        • Re: Re: Re: Edward

Myslim film samozřejmě,ikdyž knížka byla taky dobrá *1*
  • marcela

velmi pekny dabink roberta pattinsona velmi mu slusi,ten hlas mu teda padne
    • lenkaschs

Re: marcela

souhlasím
  • metema

magdííík

stejně NEJLÍP dabuje Asthona Kutchera jrho hlas se k němu úúplně nejvííccc hodí třeba ve filmu Záchranáři(The Guardian) tam je jeho hlas úúpa úúžasnej a Asthon je nejkráásnější *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • krasny

nene mi se nejvic libil kdyz nadaboval RITCHIEHO ze SPRAVNE PRAŠTENYCH HOLEK on ma fakt najkrasnejsi hlas z ceskych daberu *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit