Přejít na výpis diskuzí

Jan Pavel II

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I kdyby někdo chtěl, tak s tím, že Jan Pavel druhý byl obrovská osobnost a lidstvo ho milovalo, miluje a milovat bude, nic neudělá.
  • Jan pavel II. byl velký papež

Někdo na tuto stránku napsal,že jen cestoval po světě a zakazoval antikoncepci.Proč však cestoval? Cestoval proto,aby lidem dal lásku a naději!Byl si vědom toho,že v tomto světě člověk sám nenajde ani lásku ani naději.Podporoval mladé lidi.Jednou řekl:"...Budete bránit život v každé chvíli jeho pozemského života."Proto nechtěl antikoncepci,eutanasii,potraty.Byl si vědom toho,že tyto věci brání životu!Bezpochyby to byl největší papež všech dob.Papež Benedikt XVI jde v jeho stopách a již brzy Jana PavlaII vyhlásí za blahoslaveného.
  • Jan Pavel II byl snad nejlepší papež kterého znám *3* *4* *14* *8*
  • Jan Pavel II. bol láskavý človek *4*
  • Byl báječný člověk *4*
  • Polsko dalo světu největšího z papežů.
  • Polsko dalo světu největšího z papežů.
    • Re:

Vždyť měl taky největšího Šéfa! *14*
  • Velký dík

Svatý Otec Jan Pavel 2. byl velký apoštol, který následoval Krista. Neuvěřitelně láskyplný a národy spojující člověk, který dokázal nemožné. Buďmě vděční za všechno, co tomuto světu dal a nezapomínejme na jeho apoštolát. Máme převelikého přímluvce za nás. Buďme stále vděční!
  • píííííča

kurrrrrrrrrvaaa jedna zmrvenááá jak já nesnášííím takovýdle kokoty hmmm vás věřící fakt nikdy nepochopím můj život pro satana
    IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI...
    Lucifer Mortuus Diabolus
    Nec Deus Nec Arch Angelus.

Girithiel De Arkain 22.December 20:49
    • ...taky těžké dětství? Kristus kraluje,vítězí, vládne všem, tak-čau Luciku
    • Re: píííííča

si v pohodě?

Doufám že si tě ten tvůj satan co nejdřív vezne k sobě a poznáš jeho hrůzu.

Říkáš,že nesnášíš věřící?Zkus sám v sobě zavzpomínat kolikrát jsi za svůj život vyslovil ´´BOŽE´´.Asi hodněkrát,že?A asi hodněkrát ho ještě vyslovíš,hlavně až Ti půjde o zdraví nebo někomu z Tvých blízkých.Jasně,že každý má právo na svůj názor,ale jde ho říct i slušně a ne jako nějaký ubohý křupan,kterým tady vystupuješ,ale buď v klidu.Pán Bůh má rád i slabomyslné.
      • Re: Re: píííííča

přesně

T U P A N E !!!!! *13*
  • Největší z papežů

Svatý otec Jan Pavel II. byl nejcharismatičtější z papežů v dějinách. Byl mým velkým vzorem a děkuji Bohu, že jsem mohl žít za jeho pontifikátu. Jeho odchod byl velkou ztrátou nejen pro katolíky, ale pro všechny dobré lidi. Děkuji Vám Svatý otče, že jste mi ukázal cestu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit