-
Bláznovy zápisky byly vynikající
Pane Přeučile, je to dávno, co jste hrál Bláznovy zápisky, ale bylo to vynikající, nezapomenutelné. Hodláte ještě někdy hru opakovat? F. -
Ahojky, mela bych stejny dotaz, kde bych mohla zjistit odpoved?..s jakouze zpevackou zpiva tu pisnicku??..Dekuji za odpoved..:))
-
Písničku zpívá se Z. Lorencovu
-
slušnost
Pane Přeučil podle mě jste hulvát každý normální člověk si ve společnosti sundá pokrývku hlavy jestli to ja Váš imič bohužel jste se netrefil.Můžete mi to vyvrátit. asi ne. -
-
Hele ty než začneš někomu nadávat, tak se nejprv nauč pořádně česky a nauč se psát na klávesnici jo??
-
-
Děkuji panu Přeučilovi za společnou fotografii v divadle Ypsilon. Je to charizamtická herecká osobnost. Prostě bourák!!! *3* S tím kloboukem co nosí nemá chybu. Přeji mu hodně zdraví. Zdraví Kamil *4* *4* *4*
-
Pan Přeučil měl v mládí těžký život.Otec byl souzen s Miladou Horákovou a zemřel na následky z vězení, matka byla vyhozena z práce, sám ve 12 letech musel převzít starosti rodičů.Je výborný herec i člověk
-
-
Výborný herec, nech mu zdravie ešte dlhé roky slúži, živijóó !
-
-
dotaz
Zdravím rád bych se zeptal s kterou zpěvačkou pan Přeučil zpívá v písni "proč žiješ rád..." dekuji KR -
názor
Dobrý den.Raději pozdravím,než nějaký slušňáček mě ještě zkritizuje,že nejsem slušný nebo,že jsem taky hulvát.Myslím si,že by si každý měl zamést před vlastním prahem,než někoho bude kritizovat.Pan Přeučil-můj názor-je to jeden z mála lidí i herců,který si zachoval své já.myslím si,že je velice slušný a málo kdo má takové profesionální-slušné-vystupová ní jako on. -
Milý pán Přeučil, k vašim dnešným krásnym narodeninám prajem hlavne veľa zdravia, šťastia,lásky a porozumenia. Práve včera som si vypočul na rádiu Regina reprízu veľmi pekne spracovaného medailónu o vašom živote - Nedeľné reflexie. Potešilo ma to, lebo váš hlas počúvam rád, či už vo vašich úlohách, či v úlohách dabovaných. Som nevidiacim a preto sú pre mňa ohromne dôležité hlasy účinkujúcich. Ďakujem...
-
S velkým zájmem jsem dnes sledovala Vaši 13. komnatu. Děkuji, musím se přiznat, že jsem nepatřila k Vašim velkým obdivovatelům, i když uznávám, že jste VELKÝ HEREC. Po dnešku je to ale jiné. Obdivuji Vás, můj pohled se na Vás úplně změnil. Přeji Vám hodně spokojených, slunečních dnů. Marie