-
Jan Werich byl chytrý a moudrý člověk.
-
je to velmi zajímavé *4*
-
diklino kar
-
tato stránka je super dozvěděl jsem se na ní dost nevím co proti ní máte *4* *4* *4*
-
jO to je pravda *3*
-
i když nikdy nečtu životopisy celé, tento je zajímavý *7* *8*
-
Proč tam nemáte napsanou tu knížku co????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *13* *10* *13* *9* *10* *10* *12*
-
A koho to asi zajímá
-
Tak určitě ;)
-
hahahaha *1*
-
Já jsem se na jiné stránce dozvěděla o ňáké jeho sestře (hodne málo )
, ale nic víc. !!! *13* *13* -
Byl to dobry spisovatel ty jeho knizky byly nejlepsi a kort fimfarum rada si prectu :)
-
Myslím,že jste tady všichni pitomci.
Werich byl žvanil a nic jen žvanil.
Prostě totální LOJZA -
moja rodina ho znala osobně jan werich je úžasný a narozený stejný den ako já *1*
-
Vyjadřovat se k tobě nebudu, škoda slo.. Ale jak by řekl pan Werich... "Nejhoší je srážka s blbcem!"
-
Je to dost domotané, něco málo jsem se sice dočetla, ale věty nedávají smysl, zatím vše co jsem hledala u jiných spisovatélů, to bylo bez problémů, ale u Wericha ne... =/
-
Něco by se snad dalo vyčíst na této stránce: http://kultura.denik.cz/umeni/velhartice-byly-pro-wericha-udolim-stesti20090624.html
-
Pan Werich
Nikde jsem se nedočetla o rodičích nebo sourozencích p.Wericha.Neví náhodou něco více o rodokmenu p.Wericha?Děkují *3* -
TEREKA
hral s nim i Bejvl *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* MUJ STREJDA VZDALENY -
obdivovatelka
nej film je fimfárum *3* že jj