-
já se picnu jestli mi někdo neřekne, kdy má koncert
To je opravdu tak těžké udělat koncert v Martine nekde u Liptovského Mikuláše kam přijedou opravdu ti, co jí mají rádi takovou jaká je? A její slovenčina je pro mé ucho, srdce i duši sladká. O touze jí pošeptat do vlasů... ; Já být Benediktem XVI., nazuju sandály, obléknu si pohodlný ohoz, trochu elegantní, trochu důstojný, trochu slavnostní a trochu prostý (přiměřený), na hlavu si nasadím baretku, do rtů dám cigaretku a vyrazím si poslechnout Janu a klidně si v duchu budu broukat, ono se ro beze mě za tu chvíli nepos... *15* -
-
Re: já se picnu jestli mi někdo neřekne, kdy má koncert
v lete bola v martine...koncert bol skvelý *3*
-
-
Kirschner je nič moc speváčka podla mna
-
všechno nejlepšííí Janiško.. *3* *14* *14*
-
free
ahooooooooooooooooooooojte ciciny *4* -
Rozhovor s Janou
Velmi mě oslovil rozhovor s Janou Kirschner, nazvaný: "Bolest dělá z lásky to, co láska je". Zde je odkaz:
http://www.super.cz/rozhovo ry/16954-jana-kirschner-bolest-dela -z-lasky-to-co-laska-je.html -
Dobrý den,přeji krásný narozeninový den,hodně zdravíčka v novém roce.Mám dnes také narozeniny,ale o pár let víc.Mám Vaše písničky moc ráda.Jen tak dál.Zdraví vás Dana F.
FryntovaDana@seznam.cz *14* -
debutové album
ahoj, nevíte někdo, zda se dá někde sehnat debutové album Jana Kirschner? mám moc ráda písničku Balada o polních ptáků, ale přespívanou od Jany a ta je prý na tomhle prvním albu. Prosím dejte mi vědět, kdybyste někdo věděl kde ji najdu. díky eva -
-
Re: debutové album
Napiš na jameskund@centrum.cz
-
-
Přání.
Jany všechno nejlepší k Tvým narozkám hodně zdraví a štěstí Ti přeji a hezkého silvestra. -
Všechno nejlepší k našim dnešním společným narozeninám *4*
-
Ja Janu Kirschner nepočúvam