-
Jana kdysi byla ku*da.
-
Dobrý den. Můžete mi prosím zaslat kontakt na pani Kartákovou?
Manželka má také velké problémy s ploténkama a uš nevíme jak dál.
Za odpověd děkuji Pešek . Můj email: pesek68@seznam.cz -
DOBREJ JANI
jsem taky po operaci plotenky a vim jaké to je a proto vám doporučuji navštívit motole spondylochirurgii docent štulik vynikajici a oni vám pomohou já nemohla ani spát bolesti tak hodně štěstí daniela prchalová *4* -
Podle mého by žádná náprava neměla být bolestivá.. musí se respektovat nervy..:-)R.R.
-
Dobry den,
znam odbornika na vyhrezlou plotynku, ktér ycestou bolestivcyh masazi je schopen odvratit operaci azbavit pacienta bolesti. Jezdi za nim pacienti z cele republiky. Je to klinicky maser, zadny psychotronik, zaklinac ani vestec.Spojeni na neho najdete na netu, kdyz si zadate dve slova : Šlechtova metoda . Ordinaci ma v Černošicích, vylecil meho syna -
Dobrý den, obraťte se na paní Renatu KARTÁKOVOU z Českých Budějovic. Zabývá se rehabilitací páteře a pohybového aparátu... je super a poradí si s každou vyhřezlou ploténkou . Já měl už před operací, nemohl jsem se hýbat. Pomohla mi....celého mě srovnala. posílají k ní lidi i lékaři. Držím Vám palce. mÁ KLUB jUPITER. Jaroslav Š.
-
Profesionální léčitel a psychotronik Jan Spěváček, Přítkov 34, Proboštov 417 12 / okr. Teplice/. Tel. 417560367
-
Typická slovenská mrcha proč sem všechny táhnou .nabalit starého čecha za každou cenu,kdo by si jí té řiti všiml,útok na Prahu ,všechny sloveny tahnou sem a je jim jedno kolk je dědkovi let ale všeho do času,ono se jí to zlo vrátí
-
Tennkdo rozvrací rodinu a páchá zlo to se mu vrátí,vždy třeba tam kde to nečeká.Dcera faráře?
-
jj taky se mi líbí jako ženská, pěkně bych jí mrdal do zadku a pak se do ní krásně vystříkal :)
-
MILÁ JANO !
GRATULUJI K VAŠIM NAROZENINÁM _! PŘEJI VÁM MNOHO ÚSPĚŠNÝCH DNŮ !!! JIŘÍ *3* *14* *4* váš fanda z Moravy -
Dobry den paní Adamcová, chtěla bych pozdravit Jasmínku a Danečka *3* Byla jsem s váma na dovolené v CHorvatsku s Neptun klubem Promajně...Moc na ně vzpomínám *4* S pozdravem Barunka *4*
-
Re: Re: hnus
Jdi do hajzlu! Jenom proto ze jsou od sebe o tricet let neznamena, ze nemuzou byt stastni a ze se nemiluji. Evidentne jsi nezazil(a) pravou lasku. Neni to o vzhledu! -
...
Nádherná baba, a ty prsa luxus :-) -
sexy
ahoj jano,máš sexy tělo,krásná prsa,chtěl bych tě líbat,rozepnout ti podprsenku,sahat ti na tvá sexy prsa(rád bych se ti ukázal v trenýrkách možná i bez.... -
Jana Adamcová
Milá Jano
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
Re: hnus
Také nechápu, jak si mohla vzít takovýho
dědka.Mohl by jí dělat otce.Zajímalo by mě, jestli její otec jim dal požehnání když je kněz. -
Re: hnus
Dcera kněze a rozvrátila rodinu! -
nic
Kus pěkné ženské,která umí dobře zpívat -
Navstevnik
Kundička, od ní bych si to nechal líbit *3*