Přejít na výpis diskuzí

Jana Nováková-Adamcová

OSOBNOST 18.2.2008 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jana kdysi byla ku*da.
  • DOBREJ JANI
    jsem taky po operaci plotenky a vim jaké to je a proto vám doporučuji navštívit motole spondylochirurgii docent štulik vynikajici a oni vám pomohou já nemohla ani spát bolesti tak hodně štěstí daniela prchalová *4*
  • Dobry den,

znam odbornika na vyhrezlou plotynku, ktér ycestou bolestivcyh masazi je schopen odvratit operaci azbavit pacienta bolesti. Jezdi za nim pacienti z cele republiky. Je to klinicky maser, zadny psychotronik, zaklinac ani vestec.Spojeni na neho najdete na netu, kdyz si zadate dve slova : Šlechtova metoda . Ordinaci ma v Černošicích, vylecil meho syna
    • Podle mého by žádná náprava neměla být bolestivá.. musí se respektovat nervy..:-)R.R.
  • Dobrý den, obraťte se na paní Renatu KARTÁKOVOU z Českých Budějovic. Zabývá se rehabilitací páteře a pohybového aparátu... je super a poradí si s každou vyhřezlou ploténkou . Já měl už před operací, nemohl jsem se hýbat. Pomohla mi....celého mě srovnala. posílají k ní lidi i lékaři. Držím Vám palce. mÁ KLUB jUPITER. Jaroslav Š.
    • Dobrý den. Můžete mi prosím zaslat kontakt na pani Kartákovou?
      Manželka má také velké problémy s ploténkama a uš nevíme jak dál.
      Za odpověd děkuji Pešek . Můj email: pesek68@seznam.cz
  • Profesionální léčitel a psychotronik Jan Spěváček, Přítkov 34, Proboštov 417 12 / okr. Teplice/. Tel. 417560367
  • Tennkdo rozvrací rodinu a páchá zlo to se mu vrátí,vždy třeba tam kde to nečeká.Dcera faráře?
  • jj taky se mi líbí jako ženská, pěkně bych jí mrdal do zadku a pak se do ní krásně vystříkal :)
  • MILÁ JANO !
    GRATULUJI K VAŠIM NAROZENINÁM _! PŘEJI VÁM MNOHO ÚSPĚŠNÝCH DNŮ !!! JIŘÍ *3* *14* *4* váš fanda z Moravy
  • Dobry den paní Adamcová, chtěla bych pozdravit Jasmínku a Danečka *3* Byla jsem s váma na dovolené v CHorvatsku s Neptun klubem Promajně...Moc na ně vzpomínám *4* S pozdravem Barunka *4*
  • ...

Nádherná baba, a ty prsa luxus :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit