Přejít na výpis diskuzí

Jana Paulová

OSOBNOST 8.5.2007 
24 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sluníčko

Líbí se mi její úsměv. *4*
    • Re: sluníčko

mě se líbí celá
  • hudy

Kameňák

Ano, v Kameňácích zahrála opravdu úžasně, dá se na to dívat pořád a pokaždé se zasměju. *1*
  • Sympaťáčka

Je to jedna veľmi pekná, inteligentná a obdivuhodná žena plná úžasného humoru. Je jej čo v dobrom závidieť. Len tak ďalej! *4*
  • Jana

Jestliže zahrála ve filmech Kameňák1,2,3, musela hrát roli, kterou jí určoval scénář. Naivní učitelka Vilma nebyla vůbec, ale vůbec role, kterou si zasluhuje.Je jako stvořená pro drama.Jestliže to režiséři nevidí,tak je lituju.Jinak i ve svém věku krásná žena a její osobní život nerozebírejte,podívejte se na sebe,nebozí onani.
  • super představení

Včera byla v Otrokovicích se zájezdovým představením Záhadná Irma ,kde hraje pouze s Pavlem Zedníčkem-dlouho jsem se tak nenasmála,a ty improvizace stáli za to!Navíc ač jsem ženská a jsem fakt na chlapi je taky krásná ženská. *1* *1*
  • mita

kniha

Dobrý den, paní Paulová. Nebudu dlouho zdržovat , když je mi nejhůř, čtu si stále Vaší knihu a nemohu se dočkat další. Je to psáno ze života, s láskou, s přehledem, pravdivě a povzbudivě. Prostě nej, nej. Šla jsem na Vaší autogramiádu v Ostravě, ale přišla jsem pozdě. Moc mě to mrzelo.
    Mám Vás ráda
    Fuková Drahomíra
    Ostrava *4* *4* *4* *4*
  • vzpomínka na mládí

Ahoj Jano, vzpomeneš si taky někdy na prázdniny ve Studené a společné akce na chatě u Bartušků. Na zámečku bylo s taťkou asi taky docela dobře.
    Zdraví bývalý Studeňák Áda.
  • Paní herečka

Je to dobrá herečka,ale zpívat jsem ji neslyšel,tak nevím,ale asi také dobré.Líbila se mi v Kamenáku a,že má hezký úsměv je pravda.
  • skvělá

Milá Jano dnes jsem se dívala na Nově Bez předsudků, záhrala jste to s Pavlem skvěle moc se mi to líbilo.Byla bych moc šťastná kdyby jste se mi ozvala.Hodně štěstí v osobním i hereckém životě *14* *14* *4*
  • měsíc nad řekou bez ironie... :)

ahoj Jani...,jsi,a promin mi otevřenost,je jenom přímým důsledkem toho ,že jsem pohledem na tvou fotku poznal asi pocit vidět ženu ,která jen má všechna kouzla,,ta nej ,kteou jsem kdy viděl:) ...lidově se to asi říká ,že jsi můj typ ,ale nedovolím si ten vlastnický tón,,náhodou jsem viděl : dalskabáty.....atd ...jen nevím ,jak to popsat:) nestalo se mi to ještě......myslel jsem na básně ,ale nedokážu je psát,chtěl jsem malovat ,ale netroufám si připodobňovat tvoji přirozenou a měkkou krásu....jsem zmatený...:) ale je to krásný pocit:)....jestli neobtěžuju ,prosím pošli mi fotku...Neznal jsem předtím ani jeden film s tebou.....doháním to....nejsem nejspíš,jistě né ,první s tímhle vyznáním,ale nedělám si legraci a pocit ,že by tě to alespoň trochu potěšilo je nepopsatelný písmenkama :) honzík...22

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit