Přejít na výpis diskuzí

Jarda Plšek

OSOBNOST 14.4.2007 
44 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarda...

Momentálně zpívá v projektu REACH s dalšími parádními hudebníky... kapela se prezentuje svou pyrotechnickou, laserovou a kdoví jakou show:-D, takže se máme opravdu na co těšit :-)... 14.3.08 mají vystoupení v Kostelanech nad Moravou v klubu Flamengo a 22.3. v Kunovicích ve Sportovní hale
  • Re: Re: Re: Re: Re: Budoucnost???

Vzdyt ti rikam:D Jizda Stoleti:D

nedá se to sehnat- tak to je škoda *9*

jo a prosím tě mohla by jsi mi napsat ten název tada pokud ho víš *3*
  • Re: Re: Re: Re: Budoucnost???

Jarek nazpival jednu solovou desku s nazvem Jizda Stoleti, je to uz pomerne stare a neda se to sehnat. A uz vim i o te nove kapele, takze uz se tesim:D
  • Re: Re: Re: Budoucnost???

čauky, tak to jsem našla taky a musím souhlasit, že podobné písničky si taky nedokážu spojit s argemou... *13* (jen s jarkem)...tak nevím
  • Re: Jarda!!!

to je fakt on a jirka byli ti nej
  • Re: Re: Budoucnost???

Našla jsem na nějaké stránce písničy od Jardy (nevím už jak se ta stránka jmenuje) a bylo tam napsáno že jsou z argemy ale přehrávala jsem si všechny jejich písničky a takový jsem tam nikde nenašla tak nevím jestli někodo znáte od Jardy Plška - Ráno nic moc, a už jen lásku ti dát budu ráda když mi v tomto pátrání někdo pomůžete mějte se moc hezky
    a ahoj *3*
  • Re: Re: Budoucnost???

ano je to pravda, že Jarda zpívá v nějaké nové zkupině, ale název se neví... tak uvidíme co z toho bude *3* a jak se tady vlastně máte???
  • Re: Budoucnost???

ahojky, ten článek je moje práce a k téhle informaci jsem se dopátrala už poměrně časově zpátky...v souvislosti s argemou (to byl ještě jarda v argemě)- tak jsem se dočetla k téhle informaci, teď si nejsem jistá, ale myslím, že to prohlásila přímo argema, kluci ze skupiny bo dokonce jarda osobně *3* , potvrzená informace to není, protože o jardovi teď nikdo moc neví...vím, že sepokouší o novou skupinu, ale to taky nevím na 100%...
  • Budoucnost???

Ahoj, cetla jsem v uvodu, ze se Jarek chci vydat na solovou drahu. Chtela bych se zeptat, jestli je tato informace potvrzena a kde jste k ni prisli?
  • Re: ...

njn, žadné novinky...tak není co probírat *9*
  • ...

Tady se nějak zasekla komunikace..... *8*
  • ...

Tak jak kdybych nic neřekla.. je to docela osobní a nerada bych roznášela takový věci choulostivý.. Tak se zeptejte někoho víc oprávněnějšího!

hele tajnůstkářství si nech od cesty *3* ...tady chcem znát fakta
  • ...

Bohužel vím.. ale na to každý přijde.. a jestli ho zná někdo líp, tak mu to musí dojít samo.........

takže nevíš *15*
  • ...

Víme, ale nebudu to raději rozšiřovat.. *13*
  • ...

Jarek opustil reflexy, nevíte někdo proč? *8* *9*
  • ...

JE MI TO LÍTO !!!! *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit