-
v Žebráku na pivních slavnostech spíval božsky *1* *2* to ale ví každej kdo tam byl
-
...
JE MI TO LÍTO !!!! *9* *9* -
...
Jarek opustil reflexy, nevíte někdo proč? *8* *9* -
...
Víme, ale nebudu to raději rozšiřovat.. *13* -
-
Re: ...
takže nevíš *15*
-
-
nenašel by se někdo kdo má sólový cd jarka? dík
-
-
Mám a prodám ho za 200,- tel. 605362946
-
-
...
Tak jak kdybych nic neřekla.. je to docela osobní a nerada bych roznášela takový věci choulostivý.. Tak se zeptejte někoho víc oprávněnějšího! -
Jarda...
Momentálně zpívá v projektu REACH s dalšími parádními hudebníky... kapela se prezentuje svou pyrotechnickou, laserovou a kdoví jakou show:-D, takže se máme opravdu na co těšit :-)... 14.3.08 mají vystoupení v Kostelanech nad Moravou v klubu Flamengo a 22.3. v Kunovicích ve Sportovní hale -
-
Re: Jarda...
Je super, že jsi to sem takhle hezky napsala, že víme, co se právě děje s Jardou, ale má ta kapela třeba webové stránky?Mohly bychom pak všichni sledovat aktuální program skupiny a někde udělat třeba nějaký sraz fanoušků Jardy *4* -
-
Re: Re: Jarda...
napsal ;-)... a na ty stránky jsem se ptal, že na nějakých makají, tak když bych Jardu náhodou zas potkal, tak se ho na to zeptám a řeknu vám :-) -
-
Re: Re: Re: Jarda...
Na to ze ho denne vidas v kunovicich tak te moc o strankach neinformuje. aby nejake byli. jinak se mi zprotivil taky ale svou ignoraci a egoismem ktereho ma na rozdavani. -
-
Re: Re: Re: Re: Jarda...
no to s tím že ho denně potkávám jsem myslel spíše s nadszákou ;-), ale myslel jsem na vás a hned při první příležitosti jsem se ho na to zeptal a, že prý v nejbližší době by měli nějaké stránky být, což je prý tak 1 - 2 týdny
-
-
Promiň pak jsem si všimla, že jsem to napsala jako by jsi byl holka *15* tak to bude super tak nás tu informuj zatím se měj a hodně štěstí *3*
-
-
-
Re: Jarda...
A jak to vsechno vis kdyz se ztratil z povrchu zemskeho a na nas totalne sere a nezajima ho nikdo, protoze se neozve spouste lidi.
Taky na to neni zadna reklama, takze tam asi moc lidi mit nebude. No Plskovi zdar! -
-
Re: Re: Jarda...
no reklamy je až až :-D, kam se podívám, tam visí plakát s Jardou :-D, no každopádně, kdo nedojde, ten určitě prohloupí, protože jsem je viděl, před třemi měsíci hrát, ještě tenkrát bez Jardy a byla to paráda a te´d budou hrát s Jardou, takže to bude ještě větší... krom Jardy tam teda ještě hraje Pavel Březina, což je bývali klávesák Argemy a nebo kytarový virtuós Mirek Junák :-), takže já myslím, že paráda:-) a navíc jardu teď v Kunovicích potkávám každý den a ptal jsem se ho na to, takže to vím :-) -
-
no já jsem ještě ani jeden plakát neiděla asi máš větší štěstí než já *9* ale mě je to jedno mě se jarda v reflexech zhnusil je to namyšlenej debil...!
-
-
-