-
Jensen
Jared je opravdu skvělej. Ale já osobně dávám přednost Jensenovi. Má své osobní kouzlo. Líbí se mi jak stvárňuje Deana, nikdy nevím co skutečně cití a prožívá. Ráda bych ho poznala!!!!!!! -
-
Re: Jensen
súhlasím Jensen je fakt super.... *14* *14* *14* *14*
-
-
......
jj.....druhá řada bude.....jenže budem muset trochu počkat..... *9* -
Ctěla bych se zeptat,má přítelkyni? Jestli jo, tak koho? *3*
-
Jared P!!!
no podle mě je to skvělej herec a myslím,že se mnou budete někteří soulasit... viděla jsem s ním skoro všechny jeho filmy a seriály.Je strašně pěknýýýý,ale to není žádná novinka*4* *14*
a přítelkyni má,ale nevím ja se jmenuje *7* -
:)
Jo, jo, je fakt mooooooc pěknej:o* *15* *14* *14* *14* -
<3 Vše nejlepší Jarede <3
-
3.sezona forever
milujem tretiu seriu je proste suprova najlepsia je tretia cast ked samovi padne topanka do šachty a povie bratovi Ilost my shoe!! je to senzacne je ako maly chlapcek ale aj jedenasta cast je bozska sam sa kazde rano zobudi a vzdy je ten isty utorok a vzdy zomrie dean je to super pozrite si to urcite!!! *14* -
:-*
ploste jsou to supa herci JSOU MLTE PEKNI JSOU PLOSTE SEXY *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *8* -
-
Re: :-*
Souhlasím *14* *14*
-
-
:-*
ploste sam je sexy ploste ho milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *14* *14* *14* *14* *14* -
blahopřání
Přeji Jaredovi vše nejlepší k jeho 26.narozeninám aby se mu splnilo vše počem použil a aby se mu v životě vedlo podle jeho představ. *14*