-
Vážená Mistryně světa!
Jako dítě jsem sledoval Váš běh na 800 metrů v roce 1985...Je pravdou,že čtvrtou čtvrtinu osmistovky jste zaběhla rychleji než třetí čtvrtinu osmistovky? Nebo se mi to jen zdálo? Děkuji za odpovědˇ.
Zdraví a zdraví přeje
Richard
email:interesanto15globalo@gmail.com -
Paní Jarmilo, budu si vždycky vážit Vašeho přístupu ke sportu, toho obětování se k té obrovské dřině, kterou jste podstoupila. Že těch výkonů bylo možno dosáhnou jen s podpůrnými prostředky je jasné, ale to není podstatné, protože v té době se to týkalo všech a jen ti, kteří toho dokázali "nadřít" nejvíce, byli nejlepší. To, že dodnes nikdo Váš rekord nepřekonal je toho důkazem, ale zejména američani "solí" dodnes, všem jim jde především a hlavně o peníze či jen osobní prezentaci či prezentaci americké vyjímečnosti a to je hlavní rozdíl oproti Vám, která to byla ochotna podstoupi pro svůj národ, svůj stát, svůj klub, svého trenéra a ne pro na prvním místě jen pro "prachy". U trenéra Kváče to nechám na hodnocení tomu nahoře,ale já osobně ty ambiciózní osmašedesátníky, kteří byli schopni se spojit i s čímkoli, aby svoji touhu po kariéře či důležitosti nějak ukojili, moc nemusím. Takže Jarmilo, přeji dobré zdraví a hodně dalších osobních i sportovní radostí. *4*
-
Vážená paní Jarmilo,
slyšela jsem, že máte narozeniny, chtěla bych Vás pozdravit a popřát k Vašemu výročí. Užívejte si pohodu a radost. Jana *4* -
babi nevadi ze maš křivou bilou hubu *9* ale i tak sabinka te miluje *14*
-
Jarmily zranění
Milí fanoušci jarmily mé trenérky je v nemocnici se zlomenou pánví a nevim kdy půjde domů tak že tréninky atletiky nebudou,zatím!!!!! *1*