-
CO ŽE???
eh...kdo to sakra je?? nepochopim jak muze nekdo rict ze je hezkej je to drzka sveta asi neco jako duda ale na neho nikdo nema.....hehe.... *8* *8* *16* *16* *10* *10* *13* *13* *7* *7* *9* *9* *9* -
-
Re: CO ŽE???
JaRda Je NejHeZci!!NeZaVid!!:D
-nejLepsi♥ ♥♥♥=* -
Re: CO ŽE???
jo a jak vypadáš ty prosimtě?Pošli mi svojí fotku ať to můžu porovnat!!!!!!
-
-
ehm....no
a kam ??? třeba do šaškárny neboli O2(opět druzí?) -
jeee...
prosimte todle uz je ubohost hazet sem tituly....ja se nezajimam minulosti ale pritomnosti...a co bylo a nebo kolik toho bylo my je celkem jedno...a hlavne u sparty..nejsem typ fanouska kterej urazi ostatni tymy..vis ted uprimne...je mi te lito... *9* -
pro nej....kraaaavu
Tak zaprvi..pride mi ubohost ty kaco...se hadat kdo ma vic a min titulu...kdyz nemas nic jinyho co vytahnout tak radsi zalez..a uz nevylejzej...a co sem vubec lezes..kdyz ti to tady nevyhovuje..tak di nekam.....jinam...dilko... -
-
Re: pro nej....kraaaavu
jetsli ti to nevadi tak se celou sezonu prave hraje o ten titul .. tak to je jen tak pro ty co to asi moc nesledujou ... PS: KARLOVY VARY !! *14*
-
-
jeee
Jee terko to se ti péovedlo..akorat chudak jarda tady bude mit asi velmi zajimave komentare...to vis tadle pindalina pise vsude...na radka...uplne vsude..ale kdyz ji to bavi... *1* -
hej
hej vy ste hustýýý děvčata pindulína to je typanskýýý ghahahahaha :D :D:D:D no jooooo co bedýýnka jak vám hraje za tu pos*anou sráávii? *16* *8* blééé :D jsem holka magooor a prej by si chtěl videt..bla bla blaaa -
-
Re: hej
Bedýnka hraje skvěle
-
-
Jára 4ewer
Jára,fgt nej hráč...suprově hraje a když dá gol to je pak něco! lafuju te Járo *14* -
Jardaaa ,,21"
Jarda je upe good hokejista!Slávia vyřadila Vítkovice což znamená, že jsem z ostravy, ale to néva Teď fandím Sláviii!!Slávka good! -
Jarda a Hadaška
Jarda šupa hokejista, ale Hadaška se k němu vůůbec nehodí...nevím zda Jarda není slepý!! Však ona je moc mladá na něho..Ale je to jeho věc..