Přejít na výpis diskuzí

Jaroslava Pokorná

OSOBNOST 31.12.2006 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Jarino!
    Moc Tě zdravím a gratuluji k ocenění, které jsi získala!
    Před několika lety jsem se při organizování srazu naší třídy snažila získat i kontakt na Tebe, protože jsme měli zájem, abys mezi nás přišla. Nechávala jsem Ti na sebe telefon v Divadle v Dlouhé, ale ty jsi nereagovala. Protože se v letošním roce chystá sraz po 50 letech (!) od maturity, využívám tohoto spojení, abych Ti sdělila. že máme o setkání s Tebou zájem, i když jsi s námi poslední rok před maturou už nechodila.
    Posílám Ti tedy svou adresu a těším se (nejen já), že se nám ozveš.
    Srdečně Tě zdraví Helena Zelinková - Rejmanová
    zelink@centrum.cz
  • internát

    Ahoj Jarino, nevím jestli si ještě vzpomínáš na dobu, prožitou v intru a jestli si vzpomeneš na mne. Já Tě co nejsrdečněji zdravím, vždy když Tě vidím v televizi nebo v divadle tak si na naše mládí vzpomenu.Měj se moc hezky a přeji hodně pěkných rolí.


    Soňa Bártová Kalvodová
    • Re: internát

      Moc zdravím Soňu Kalvodovou i Jarku Pokornou a hodně vzpomínám na internát MZV, jmenuju se Ivana Gehringerová,roz. Hlavicová, v intru jsem byla se sestrou Libuší Hlavicovou provd.Kratochvílová. Snažila jsem se pátrat po dalších holkách,které tam žily,úplně náhodně jsem si přečetla tento vzkaz.Vzpomínám sestry Pleskotkovy,Čermákovou Galinu,Hrůzovou Hanu,Hlaváčovou Mariku,Valachovou Věru,ještě bych určitě vzpomněla na další.Moc ještě jednou zravím Ivana

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit