-
Chodili spolu cca rok ale fajn
-
ona je proste najlepsia *14* *3* *15* *4* *5* *8* *7* *16*
-
všechno nejlepší k narozeninám ☺ Jasmine *3* *3* *15* *15*
-
Jo chodi koukni se na jeho profil a uvidis ze spolu chodili
-
a vibrala si justina jasmine je moje neobli neoblinějši spěvačka
ma užasni hlas a taky nebespečne fotky jaji zbožnuju je talentovana heska než kdo kolich jini *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *2* *1* *1* *15* *15* *15* *7* je proste užasna na jasmine nigdo nema ani
nebudemit *5* *5* *7* *7* *5* *5* -
Ona je
úplně fantastická -
Wow
Ona je tak strašně krásná.. ten její klip na All These Boys.. je nádherná. ♥ -
...
bože.. nechápu že to tady rozebíráte.. chodí s ním, nechodí... to je snad jedno, ne? Já nemám ráda ani jednoho. -
jasmin
ona nechodi s justine biebrem jenom s nim natočila klip ''''baby'''¨kde hraje dívku na bowlingu hjaaa *4* *4* -
Narozky!!!
Jasmine, přeji vše NEJ k narozkám....tky hodně zdraví a hlavně štěstí...mám tě moc ráda a vůbec by mi nevadilo, kdybyste byli s Justínkem spolu! *3* *14* *14* *14* -
Jazzy
Jasmine nemeria 168 cm ona je nišia než Justin Bieber a oni spolu nechodia ! :D Aj keby noa ? A tí ,čo za to nebudú mať radi Jasmine súú fakt sprostý ! *1* -
jasnine and JB never
SAkra to se nemůže stát aby JB chodil s tou ..................To by udělal velkou chybu nic sem proti ní neměla a až do ty doby co se ojevili ty fotky ale stejně tomu pořád nevěřím A!!!!!!!!!! -
Jazzy
Ahoj :)) Kdo má rád Jasmine podívejte se na můj blog:
www.jasminevillegas-official.blog .cz
jsou tak všechny informace! :) -
Re: Re: Dobrá!!
Ona s nim nechodí, jsou jen přátelé. ;) -
Re: lesbo
*15* *15* *15* *15* ehm tak nic no *15* *15* -
twl ty si kravka,pindo *16* -
Re: Dobrá!!
Jaká fotka... dáš odkaz
Štbve mě že chodí s Biebrem -
OMB
Jamine and Bieber.... achjo *9* *9* *9*
Proč..? -
OMB :D -
lesbo
to ty asi nepochopíš lesbo!!!!!!kdybys byla zažraná do justííínka a né jasminy!!!!LESBO!!!!!!!