Přejít na výpis diskuzí

Jason Earles

OSOBNOST 30.6.2008 
187 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • On je vtipný nezáleží na věku je to roztomilý prasátko... *12*
  • ja vim ze mu je 35 ale stejnak vypada na 25 a furt je roztomilej a jeden z jeho nej serialu je hanna montana ale jnak je fakt supr *3* *3*
  • Vy píšete že mu je 34 let??? :OOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • Happy Birthday

Happy Birthday *4* *3*
  • sindrom

narozeniny

všechno nejlepší k narozeninám
  • mira007

Re: Re: Re: jackson

mas se vsim pravdu kamo *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Re: Věk - jak to teda je

Kallmannův syndrom je porucha čichu a nedostatečné vyvinutí pohlavních orgánů. Kluci mají malý penis a holkám nerostou prsa a nemají menstruaci.
  • veverka11223344

Re: Re: ČTĚTE

je mu 33 vole
  • veverka11223344

Re: Re: Re: tady

mě je taky 13 takže sklapni kolik je tobe 10?
  • pravda

Je mu 33 .. v časopise bravo byl příspěvek že je mu tolik .. je to starší číslo .. našla jsem ho v knihovně ...
  • alex98

alex

Jackson je v Hanně Montaně ůplně čuně je srandovní a to se nám líbí,mám bratra,kteréj je uplně jako von,myslí si,že když se nemyje,že je jako Jackson *3* *3* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *3*
  • Jeho Věk

Jason Daniel Earles (born April 26, 1977)[1] is an American actor, known for his role on the television series Hannah Montana....http://en.wikipedia.org/ wiki/Jason_Earles
  • zandula

33???????????

no na tolik teda fakkkkkkkkkkktttt nevypadáááá *1* *1* *4* *5* *15* *9*
  • Věk - jak to teda je

On skutečně vypadá tak na osmnáct, ale to je díky tomu, že má Kalmannův syndrom (nebo to aspoň říká strejda google). To je taková choroba, která je docela fuj, ale vedlejší výsledek je takovej, že prostě bude dycky vypadat o deset let mladší.
  • xxxkatuskaxxx

wow..:D

Ono mu je 33..??:D juj tak to sem nevěděla tipovala bych jsem ho tak na 28 ani ne..:D A v Hanně montaně to hraje božsky..:D tam hraje tak na 18letýho..:Droztomliost..:)♥♥3 *14*
  • Cool

V Prcičkách je táák roztomilej....
  • vilda158

ach jo

nemohu tomu uverit ze je mu 32 ja bych ho tipovala na 25 tolik let nemuze mit!!! *14* *1* *14*
  • vilda158

jason

vazne je mu 33???divne ze zacatku jsem si myslela ze je mu asi 20.porad je hodne pekny a hodne rostomili!!! *14*
  • pppettulla

Re: ČTĚTE

hej ale v ruznych casopisech naprklad v bravu bylo ze mu je 33let takze nwm jako
  • Re: .........

myslim že ne *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit