-
Re: NEMÁ VOUSY
ták se asi holí ne -
ma ale oholeny hej na nekerejch fotkach to de luxusne videt -
Jason Earles...
Si děláte srande ne? Mu že je 32? Hej nevěřiim *1* Vypada tak na 18 *3* -
a ty máš vousy ?? *1* -
jj
nevypada ale je mu 32 -
jj
jason je nejlepsi s miley cyrus kdyz jsou spolu v tom filmu tak je to sranda......... -
Re: Re: jackson
tak ty si asi uuuuplne blba?!!! *16* *16* jo ono staci nesedet na netu na hovadinach a zjistit si informace v anglictine frajerko!!ale ty mas takovej malej mozecek ze by tolik informaci najednou nepobral!! *15* ty Vaše pubertacky Brava a podobny picoviny hovno vedej!! *13* *13* -
Re: jackson
tk to asik hovnoo!!!!!! je mu 32 i když na o nevypadá ae je to tk!!!!!!!!!!!! -
jackson
neni mu 32!!!ted jsem cetla ze se narodil 26.4.1985,takze tady pisou picoviny i kdyz popravde to neni jedina stranka,co ma tohle spatny info!!! -
Je mu 32!
http://www.imdb.com/name/nm1489118/
Podívejte se na tento odkaz je to web kde jsou všechny filmy, osobnosti, seriály no prostě všechno. Je tam napsaný datum narození- 1977 takže bych tomu věřila a když jste tady psali že to bylo psaný i v Bravu a Popcornu tak tam to taky asi nenapíšou blbě. -
Existuje jedna úžasná věc- HOLÍCÍ STROJEK!!! -
Re: blbost..
Kurva lidi!! Bavíte se tu o jasonovi nebo jenom ó jehoi věku?? *16* *16* *8* *10* *5* -
Re: ON NEMŮŽE MÍT 32!
Protože se k tomu nejvíc hodil a navíc je malýho vrůstu! Ve filmu možná vypadá že je ještě nácti letý, ale když se tady kouknete na jeho pár fotek tak tam už vypadá jako třiceti letej!!! Ve filmu za vše může MAKE-UP! *10* -
nwm xD
Nikdy bych taky neřekla,že je mu 32 let....Je pravda,že kdyby nebyl v Hannah Montana nebyla by tam sranda,ale i celý seriál je takový srandovní *1* *15* -
Jason is Best
Ahoj vsem no kdyz sem asik pred 2 lety zacal sledowat HM tak jsem vubec netusil ze by Jasonovi mohlo bejt 32 ,ale na druhou stranu ma oprawdu komedialni talent a bez neho by v HM nebyla ani sranda.. -
jason
Já bych taky neřekla že mu je 32 !!!!!!!!!! -
blbost
to nnei mozne ze mu je 32 roku.proste ne sak vypada na max 18.musi to byt preklep *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
NEMÁ VOUSY
ON NEMŮŽE MÍT 32 BO NEMÁ VOUSY :D -
ON NEMŮŽE MÍT 32!
SAKRA ON NEMŮŽE MÍT 32 MAXÍMALNĚ TAK 20,PROČ BY BRALY NA KONKURZ BRATRA HANNY MONTANY 32 LETÉHO CHLAPA??? *8* *8* *8* -
to je omyl
já miluju Jacksona Erlese!!!!!!!!!!!! a dotklo se mě to že mu je 32 *9*!!!!
ale stejně vypadá tak na 16 až 20 *1* at si lidi říkaj co chtěj!!!!!!!!!!!! *3*
je mi 10 Ahioj *4*