Přejít na výpis diskuzí

Jason Earles

OSOBNOST 30.6.2008 
187 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nemůžu tomu uvěřit

Nemůžu tomu uvěřit že mu je 31 let dit vipadá tak na 17.Nemůžu prostě tomu uvěřit.Koukám se na něj i v haně montaně *15* ALE NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT ŽE MU JE 31 LET *8* *8* *8* *8* *8* *8* TAK SE MĚJTE VERČA *15* *1* *3* *5* *1* *4* *3*
    • pepulinka12

vše nej k narozkám

všecko nejlepší k narozeninám *14* *14*
  • piskot256

vše nej

vše nej ke tvým narozkám *14*
  • janiska97

happy birthday

wšeee neeej *1*
  • zanesskaaaa

vše nej

je mi celkem jedno kolik mu je.. ale opravdu myslim že je mu víc než kolik hraje.. klidně si o můžete vygooglovat a tam to je =D.. ale všechno neeej *14*
  • Happy birthday

všechno nejjjjjjjj k narozeninám
  • terez.ska

--PRO /TEREZA/

JAJ UZ TO CHAPU!!!!!_23
  • simika

oou

ani mne sa nezda ze by bol taky stary (osobne som si myslela ze ma 16,17) aj ked niekto tu pisal ze je mladsi aj tak vyzera este ,ladsi:D
    • majlinka

Re: oou

Taky sem si myslela že maximálně 21 ale když mě kámoška řekla tolik tak sem jí ani moc nevěřila potom sem se podívala sem a kulím že je mu 32!!!! *3* *3*
  • ...

jemu nemůže být 32 ..vypadá tak okolo 23...ve "skutečnosti" by mohl být mým strýcem a v "seriálu" by mohl být kluk do, kterého bych se zabouchla - víte určo jak to myslím *3* boože nevěřím tomu, žhe mu je 32
  • uff

je mu 24let *1*
  • majlik

OMG

ale prosimvás je mu 32!!!!!!!!!! i kdyz a to nevypadá i v bravíčku to bylo myslim že i v Popcornu eště přece minule tady bylo napsáno že má narozeniny
    *1* *1* *1* *1*
    • to je omyl

já miluju Jacksona Erlese!!!!!!!!!!!! a dotklo se mě to že mu je 32 *9*!!!!
      ale stejně vypadá tak na 16 až 20 *1* at si lidi říkaj co chtěj!!!!!!!!!!!! *3*
      je mi 10 Ahioj *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit