-
nemůžu tomu uvěřit
Nemůžu tomu uvěřit že mu je 31 let dit vipadá tak na 17.Nemůžu prostě tomu uvěřit.Koukám se na něj i v haně montaně *15* ALE NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT ŽE MU JE 31 LET *8* *8* *8* *8* *8* *8* TAK SE MĚJTE VERČA *15* *1* *3* *5* *1* *4* *3* -
-
vše nej k narozkám
všecko nejlepší k narozeninám *14* *14*
-
-
vše nej
vše nej ke tvým narozkám *14* -
happy birthday
wšeee neeej *1* -
vše nej
je mi celkem jedno kolik mu je.. ale opravdu myslim že je mu víc než kolik hraje.. klidně si o můžete vygooglovat a tam to je =D.. ale všechno neeej *14* -
Happy birthday
všechno nejjjjjjjj k narozeninám -
--PRO /TEREZA/
JAJ UZ TO CHAPU!!!!!_23 -
oou
ani mne sa nezda ze by bol taky stary (osobne som si myslela ze ma 16,17) aj ked niekto tu pisal ze je mladsi aj tak vyzera este ,ladsi:D -
-
Re: oou
Taky sem si myslela že maximálně 21 ale když mě kámoška řekla tolik tak sem jí ani moc nevěřila potom sem se podívala sem a kulím že je mu 32!!!! *3* *3*
-
-
...
jemu nemůže být 32 ..vypadá tak okolo 23...ve "skutečnosti" by mohl být mým strýcem a v "seriálu" by mohl být kluk do, kterého bych se zabouchla - víte určo jak to myslím *3* boože nevěřím tomu, žhe mu je 32 -
uff
je mu 24let *1* -
OMG
ale prosimvás je mu 32!!!!!!!!!! i kdyz a to nevypadá i v bravíčku to bylo myslim že i v Popcornu eště přece minule tady bylo napsáno že má narozeniny
*1* *1* *1* *1* -
-
to je omyl
já miluju Jacksona Erlese!!!!!!!!!!!! a dotklo se mě to že mu je 32 *9*!!!!
ale stejně vypadá tak na 16 až 20 *1* at si lidi říkaj co chtěj!!!!!!!!!!!! *3*
je mi 10 Ahioj *4*
-