Přejít na výpis diskuzí

Jason Earles

OSOBNOST 30.6.2008 
187 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

Happy Birthday :o)))

Happy Birthday Jason *1* *1* *1* *1*
  • Happy Birthday

Happy Birthday *14* *14* *14*
  • katka.lemurek

Happy Birthday

Happy Birthday jason you are good *1*
  • tady

tady čtěte (no malé třináctileté holčičky se nic nedozví, ale ti co umá anglicky tak tady) ...

Birthday controversy

Earles' birth year has been the subject of conflicting reports. He was 29 years old in January 2007, according to USA Today, which corresponds to a birth year of 1977. However, Earles' résumé stated a birth date of April 26, 1985. Yet, a story in the Houston Chronicle in July 2007 stated that he was 19 years old. A story in the Associated Press in April 2009 stated that he was 32 on his birthday of April 26.
    • Re: tady

mě je třeba 13 a anglicky umim líp něž ty *1*
      • Re: Re: tady

mužeme se o tom hádat :)
        • veverka11223344

Re: Re: Re: tady

mě je taky 13 takže sklapni kolik je tobe 10?
  • Bude mít narozky

Za dva dny mu bude 25 let.
  • ozs

není mu 32

hej lidi fakt mu není 32 koukněte na SerialZone.cz má tam profil *3*
  • Je mu 32!

Lidi pokud nevěříte že je mu 32, tak děte na: http://www.youtube.com/watch?v=IGa5 DTZ8v4c a přetočte si to na 3:O8 a pokud umíte trochu anglicky, tak pochopíte že kdyby mu bylo 20, tak by to vphodě řekl.... *1*
  • Je super

Na to,že mu je 32 je skvělej.Naprosto souhlasim,že v tý HM je moc dobrej a hlavně moooooooooooooc srandovní.Mě stačí si na něj vzpomenou a už se řehnim jak debil. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • neeeeeeee!!!

fakt mu muze byt 32??nekdo to spatne napsal vyzera na 20.21
  • Jasně že je mu 32

Jasně, že mu může bejt 32! Pane bože každej člověk nemusí vypadat an svůj věk, já taky na svůj nevypadam ale s tim nikdo nic neudělá je mu prostě 32 a je to super, protože ty jeho pohyby v Hannah Montana, tak ty jsou boží. *14* A souhlasim s peta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší