Přejít na výpis diskuzí

Jay McGuiness

OSOBNOST 21.9.2012 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • one direction mají možná víc fanoušků ale no a co v hudbě jde o fanoušky ???? hudba má vystihovat člověka a každý člověk je jiný , ale musím uznat že o milion procent se mi líbí THE WANTED. a fakt necápu proč nejací idioti sem na stránku the wanted zatahují ty sladouše z one direction vi se ani trochu necítíte divně ??? pište si to na facebook nebo klidně na čelo ALE NE SEM !!!!!!!!! *16* *4*
  • je proste bozi<3<3<3<3<3<3<3<3
  • max123verca
    *14* *14* *14* *14* *14* Jay
  • co to tu meleš jakých pár fanoušků one direction jsou takoví sladouši že ani já bych je nesežrala a jestli sis navšimla skoro na všech hitparádách je písnička walks like rihanna na prvním místě a když ne tak v první desítce léčení léčení to ty potřebuješ JDI DO KROMEŘÍŽE. *13* *6*
  • co to valíš já souhlasím ze ????? hudba má vystihovat člověka tak fakt nechápu proč se navážíš do the wanted si vůbec normální. počkat že se vůbec ptám , já vím že nejsi *1*
  • Jay je ten nejkrásnější kluk na celém širém světě!!! Když jsem TW ještě neznala nebyla jsem na nikom tak závislá a hle je tu James a jsem závislá jak prase!!!!! Prostě neodolatelnej!!!!! On takovej : rostomilej, SEXY, usměvavej, humorovej expert, medvídek, krasaveček, polštářek,....je to prostě kluk mích snů!!!! A nikdy se tohohle co jsem sem napsala nevzdám *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MŮJ MILOVANEJ JAYÍÍÍK!!!! ♥ ♥ ♥
    • toto iste si myslim aj ja
  • ja si myslim že The Wanted su ovela lepší ako 1D. A 1D na TW nemaju vobec a ja si myslím že the wanted su o tisíc krat lepši ako ktokolvek iný a su ešte krajší ako 1D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • súhlasím s tebou a je škoda že sa rozpadavaju *9* *14* *14* *9*
    • to je pravda *3*
  • Jay je fakt super a je taky sexi *14*
    • tak to s tým suhlasim na plnej čiare
  • Jděte s těma hejtama někam..jak by se vám líbilo, kdyby se někdo navážel do vašeho idola?..Já mám ráda obě skupiny.Všichni, jak z 1D tak z The Wanted , uměj zpívat a maj skvělý písničky. Jen toho 1D holt udělali víc, no a co? Každej má jinej názor a jestli se vám něco nelíbí, držte laskavě hubu! A do hádky mezi skupina, která už je ale dávno minulostí se neserte, to je jenom mezi nima!
    Děkuju za pochopení.
    Directionerka a Prisoner.
    Wee
  • Je fááájn *4*
    • no to je fakt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit