-
Nenahraditelny
Jean Claude Van Damme patri uz od detstva k mojim oblubenym hercom,podla mna sa mu nevirovna ziaden iny bojovnik co sa tika takych filmov.Bol by som strasne rad keby ste my poradily kde sa daju zohnat alebo ako kupit vsetky jeho filmy ak ide a financnu ciastku dam cokolvek Dakujem. -
Ja mam Van Damma strasne rad a chcem sa vas spytat ze kde ste videli vsetky jeho filmi z pozicovne alebo vsetky davali v telke? ak by ste mi povedali boô by som fakt vdacny dik.
-
Jo ten kdo dokaze udelat si jmeno v Americe jako Jean claude je borec.Je to skvelej herec.Ma dost dobre vytrenovany telo, a dost rychli nohy,a ruce.
-
Jean claude je borec.Jen spickovej karatista jako je on dokaze vykop jako on. Ma supr figuru vymakanou.Ikdyz ma uz svuj vek. Ale je supr borec
-
Fakt k sežrání.Zbožňuju ho už několik let.
-
Nevíte někdo kolik váží?
-
největší frajer
já ho prostě miluju,mám ho strašně rád.už od malička -
Názor
No už to neni to co to bejvalo. Tenhle herec je už asi na dobro mimo hereckou karieru, ten už díru do světa neudělá. Ale jeho filmy byli koukatelný, teda až na ty poslední, fakt hnus :) -
Svaly z Bruselu
Jean Claude je super obdivuju na něm jak dokáže bez problému udělat rožštěp .Perfektní muskulatura je to můj vzor! -
Van Damme je nejvic.karate,box a hlavně ty svaly.
-
kumite
ja chcem vidieť van dammov film kumite -
plakát
nevíte kde seženu plakát???? -
Ahojky co delate ze nepisete??? Ja jsem tak rada ze mate radi Van Damma :-)
-
nejlepší herec ktereho znam! nikdo se mu nevyrovna
-
Sexy chlap
Jean je vážně moc sexy chlap. Zbožňuju ho! :-) Má nááádherný tělo, skvělej kukuč a jak umí karate! je skvělej! -
RE: ?? Ty jsi jeho prdelku ještě neviděla??? To já jo a mockrát...to jo ze je zenatej ale budem mu to přát ne????
-
Je skvelej i když je starší... Ma skvely telo................ Je skvělej ve všem..a to ze jsem se ucila taky karate ....... Je nejlepsí karatista,kteryho znám Tak pa
-
Nejlepší film je Kickboxer..no i když jsou všechny filmy skvělý............
-
Jean-Claude Van Damme je proste skvelej herec ....ja ho zboznuju.......Má skvělý tělo...CELÝ!!!!!!!!! Viděl někdo hezčího chlapa???
-
jednotka
je najlepsi ma dobre telo a vie najlepsie kopat od odstatnich paci sa my kazdi jeho film ale chcel by som vydet jeho novinku KUMITE zevraj ma to byt pokracovania KRVAVEHO SPORTU ked niekto videl film kumite nech sem napise ocom to je lebo v pozicovnach este nemaju jeho film!