-
Jeho doba už minula
-
Po Teror ve vlaku 2002 jsou Van Dammeho filmy jenom bezduché komédie a ne B-čka
-
-
Jak vydím tak komentuješ jen ty,a chytrej seš jak ....běž už někam ty ubožáku.Nikdo na ty tvoje žvásty není zvědavej.)))Van Damm je dobrej a na svůj věk :-) chtěla bych vydět tebe((((((
-
-
Dobrej byl kdysi, ale jeho doba už dávno minula
-
-
-
jsem pouhý vesmířan lidé my nejsou volní jsem arab narodil jsem se jako martin štych žiji v karlových varech ufo je mojí úctou od narození žiji sám co jsi pamatuju žil jsem sám i jako tom cruise jsem adoptovaný jean claude van dame.
-
-
Krvavý Sport, Kickboxer, Lví Srdce, Dvojitý Zásah, Univerzální Voják 1, Cyborg a Není Úniku, to jsou podle mne nejlepší filmy z Van Dammovy herecké kariéry
-
-
Van Damme mel nejlepší filmy v letech 1988 - 1993, ale od tý doby je v sraxkách až po uši, co se týče už jeho herecké kariéry
-
Je lepsi shoret pocas nejvecsi slavy nez vyhasnout, no a Van Damme vyhasl, proto muj respekt ZTRATIL
-
Na YouTube je dobrej rozhovor Van Damme v Praze z roku 1995. PS mel by se už vykašlat na ty filmy a jít do penze !
-
Proti Van Dammemu vubec nic nemám a hodne toho dokázal, mel to i težké než se stal hercem
-
Byl dobrý herec Van Damme kdysi 1988 - 1993, to jsou nejlepší filmy z jeho herecké kariéry, ale od tý doby je v sraxkách až po uši
-
Van Damme toho hodne dokázal v živote i než se stal hercem
-
-
ty jseš vyloženě měštácká picca
-
-
Vyhasl Van Damme jako herec