-
The Shepherd
Zdravim vsechny priznivce Jean Claude Van Damme a chtel jsem se zeptat,jestli nekdo nevite kdy u nas v kine bude premiera filmu The Shepherd nebo jestli uz je nekde na netu nejaky trailer k tomuto filmu,protoze to urcite bude po bojove strance narez film.Diky za vasi odpoved -
Narozeniny
Hallo Mister!How are you?I am your fan.Today have you birthday.So Happy Birthday to you! -
Peklo
No nvm jestli má Van Damme nejlepší filmy do roku 1990.Podlě mě je nejlepší film Peklo a Double Team -
Jean-Claude Van Dame je nejlepsi herec co znam a taky to je muj životní vzor *3* -
stranky
Zdravím fanoušky Van Damma mám udělané nové stránky o tomto herci. Na odkazu www.jcvd.wz.cz Ahoj -
JCVD
Je fakt hustej karatista a boží!!! *14* -
Jean je plečka
Jean má výborné filmy, myslím do roku 1990, potom je to horší a horší... Chtěl bych vidět, jak se vytahoval, že by rozbil Dolpha Lundgrena - ten by si ho dal k snídani *1* . Však se podívejte na: http://www.youtube.com/results?sear ch_query=van+damme+cannes+1992&sear ch=Search -
b2
to sa vsetci velmy mylite. Bloodsport 2 aj 3 su natocene... a dvojka je fest dobra... mal som ju kedysi na VHS je super... hra tam Daniel Bernhardt. Podobne ako 1 ale na jednotku nic nema.... *3* -
van damme
van damme bral anabolika a rastove hormony -
-
Re: van damme
No, víš, on alespoň bral steroidy a anbolika na to, aby mu něco vyrostlo a povedlo se. Jenže Tobě už nic nepomůže, nic na vývin zkolabovaných mozkových buněk neexistuje. Zeptej se rodičů, co znamená úcta k drhému. Taky máš někoho rád, ne? *13*
-
-
van dam
Zdravim. Chcem vam povedat, ze som si zohnal Van Damme-ov film Monaco Forever a chcem vam povedat teda , ze som videl ,ze mnohy z vas to chceli zohnat ale chcem vam povedat , ze sa to neoplati.... Preco ? - lebo to je cele po francuzky , Van Damme v tom hra asi 3 minuty ako ide v aute a nesie nejakeho chlapika a chita mu nohu vkuse potom vystupia zacne ho kopat pred hlavu potom ten chlapik utecie a Van Damme odide tolko v tom hra.Kvalita filmu je absolutne hrozna su v tom titulky anglicke ktore sa zial koli kvalite citat nedaju take su rozmazane a cely film nema ani hlavu ani pätu proste je to blbost . A chcem vam povedat , ze timto ani najmenej neurazam Van Damme-a lebo ho mam strasne rad aj jeho filmi je to moj naj herec tak aby ste tento prispevok nechapali zle.Ide len o to , ze aj ja som velmi chcel mat Monaco Forever a bol som velmi zvedavi co je to ale ked som si to stiahol tak som sa veelmi sklamal tak nechcem aby ste sa sklamali aj vy.Ale aj tak Van Damme je best