-
Jean Marais byl gay,žil se svým přítelem.Jeho přítel byl Jean Coctaeu.Jean Marais byl vynikající francouzský herec.
-
Jean Marais
Ve filmografii Jeana Maraise jsem nenašel film Hrabě Monte Christo.Rád bych viděl filmy, které mě v mládí nadchly, jako: Očima vzpomínek, Volání osudu. *4* Gaj -
Jean
Další ze skvělých francouzských herců. Byl velkou osobností a skvělým hercem, jeho filmy jsou klasika, kterou naprosto miluju. Do všech svých postav dokázal vložit svůj šarm i charisma. Pan Herec! -
Jean Marais
Byl to opravdu skvělý herec s obrovským charizmatem. Jsem ráda, že ČT uvedla znovu Hraběte Monte Crista, myslím, že je to nejlepší filmová verze, škoda jen, že je dabovaná, upřednostnila bych originální znění. Nicméně vzhledem k tomu,že letos uplyne 10 let od Maraisova úmrtí a 95 let od jeho narození se ČT mohla vytáhnout víc a uvést nějaký film v premiéře, co takhle např. Hrozné rodiče nebo Orfeus? -
-
Re: Jean Marais
prosím nemáte někdo film Kněžna Declevér s Jeanem Maraisem nevím jestli se to tak píše udajně by to mělo být s tímhle výborným hercem byla bych vděčná kdyby to někdo znal a ozval se mi děkuji
-