-
Jean
No já mám 13 a strašně hodně ho zbožňuju!!!On ve filmech vyniká!!!Je úžasněj!!!A Leona hraje úplně božsky!!!Takový dobrý herec se vidí jen málo kdy!!! *14* -
Je to drsňák
Jean je fantastickej chlap. Přesně takhle si představuju samce, se kterým bych prosouložila celou noc *16* -
krasavec
Jeaník je prostě úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasnej,sem ráda že ho má oblíbenýho i někdo jinej a ne jenom já.Trošku mě mrzí že o něm moc nepíšou a někteří o něm říkají že je to scvrlej dědula.Tato stránka je pěkná -
Páni
jsem ráda že nejsem jediná. Akorát by mohli psát víc článků o Jeanovi... třeba pokaždé když si koupím Premiere tak je tam jenom nějaká malá fotka, žádnej pořádnej článek... asi mám smůlu :-)) -
Zboňuju ho
Jean Reno je rpsotě úesnej... ve vech filmech, naprosto bez vyjímky. U kdy jsem byla malá, návtěvníci byl můj nejoblíbenějí film. I taková Godzilla, film teda fakt nic moc, ale Reno to tam úplně vyzdvihuje... miluju hoooooo -
Miláček
On je úplně úžasnej jsem do něho zblázněná, řekla bych že nemá moc takovejch mladejch fanoušků jako jsem já, mě je 16.......... -
-
Re: Miláček
ale má mě je 11.je prostě boží. *3* *3* *3*
-
-
Miláček
v LEONovi byl úžasnej tam se mi začal líbit,a když se teď zpětně dívám na různé filmy kde hraje tak se mi začíná lbit všude třeba v DRŽ HUBU! -
Leon!!!!
Jo je to super chlap.A v tom filmu byl skvělej.Mohla bych se na to dívat pořád. -
Jean;:
Mně taky strašně moc uchvátil ve filmu Leon od tý doby jsem do něj zamilovaná úplně moc kdybych věděla jeho adresu nebo tak,.......v Leonu byl fakt sladkej ale škoda že je už tak starý ale to mi zas tak nevadí je prostě k zulíbání . Jsem myslela že jsem jediná kdo s ním viděl film leon!!!!! -
jjo taky sem ho zhledla na prelomu so a ne jako Leona..moc me (to) zaujal(o)..;jjo nato ze ma +-57 vypada DOST dobre..kdyztak napiste nejake filmy s nim, ábych se mohla na co divat;)