-
angi.d
to je prostě nádherná žena a žadná jina z hereček na ní mít nebude.Ona je prostě výjmečná *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: angi.d
...je neobyčejně krásná, má odzbrojující úsměv a vypadá na všech fotkách nádherně a přirozeně, věřím, že tato žena je krásná nejen navenek ale i uvnitř... *4* *4* -
-
Re: Re: angi.d
přesně tak muj názor ona je prostě výjmečná.. *14* *14* prostě užasná
-
-
-
naaa
jenn i love *14* *14* *14* *14* -
jennifer je krasna zena
je to vazne krasna zena kterou sem kdy videla a myslim ze dokaze kazdou roli ztvarnit primo perfektne.je to kus *14* *14* *14* *14* -
...
Ja jí prostě miluju!!! *14* -
-
Re: .přesně tak
Jo to jo ...je úúžasnááá *14*, ale třeba Leisha Hailey z L worldu taky stojí za to... *5* *4* *8*
-
-
Super žena
Je to přírodní úkaz. Chytrá, hezká, vtipná, skvělá herečka, super člověk. Ve všech rozhovorech je to klasa. Co dodat? :-) -
kus
*14* je to kooost kusanec prostě *14* -
nadherna
Jennifer/Bette je uzasna. Spolecne sceny s Tinou v 'the L word' jsou naprosto elektrizujici a nejde verit tomu, ze by bylo cokoliv hraneho...je to neco tak uuuuzasnyho, ze se z toho cloveku uplne mota hlava *3* . -
-
..jo to je napsáno naprosto přesně!!! *3*A ten její úsměv a pohled zbožňuju!!! *14*
-
-
Její sex.orientace
Tak Jennifer...je super...je moc pěkná a ve filmu The L world je jedna z nejlepších vůbec...a slyšela jsem, že ve filmu The L world hraje většina hereček, které jsou lesbičky- jen to nepřiznají veřejně...tak snad je...!!!JE to kost *3* -
-
Re: Její sex.orientace
*14* taky ji bastim..ale musim vsechny zklamat... *9* je pouze bi a ma uz par let manzela a s nim 3 letou dcerku *16*
-
-
výborná!!
Jj v L wordu je fakticky dobrá!! Hlavně ji to tam s Tinou neuvěřitelně sluší!! A co se týče samotného seriálu, popravdě... very good!!!!!!! Rozesmál mě i rozplakal...hlavně v dílu, kdy přišli o mimčo a Bette se rozpláče při interwieu.. -
Bette
Jennifer je mimořádně krásná žena, viděla jsem ji v seriálu The L Word a ještě ve filmu Four Rooms od Quentina Tarantina, scéna s rubíkem je nezapomenutelná *1*