Přejít na výpis diskuzí

Jennifer Morrison

OSOBNOST 31.12.2006 
71 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jennifer

Jennifer se nádherná kočka *3* . Je Moc fajn!! *1*
  • Jennifer+hugt Laurie?

Tak sem četla že prej Jennifer má s Hughem Lauriem prej poměr jo? *7*
    Mno ale co v Housovi jim to sluší tak proč ne i ve skutečnosti :o) *4*
    • Re: Jennifer+hugt Laurie?

jo,měli něco spolu *3*
      • terryk

Re: Re: Jennifer+hugt Laurie?

koukám starší příspěvek, ale tohle prostě dokáže nas*at. S Hughem NIKDY NIC neměla!!!!!! Byla zasnoubená s Jessem a rozhodně se nerozešli proto, že by měla něco s Hughem. Nechápu, kde se tyhle drby berou *7*
      • roslin.l

Re: Re: Jennifer+hugt Laurie?

Co *7* Není náhodou ženatý. Ne že by zrovna nemohl zahnout, ale kde jsi to prosím četl (četla)? To by bylo už propírané na fórech a já dění kolem seriálu sleduji. Jennifer to táhla akorát s hercem, který hraj Chase.
        • Re: Re: Re: Jennifer+hugt Laurie?

ahoj, *4* . Kamarád od kterého mimochodem mám Dr. House na dvd mi taky neco rikal ze Jenni mela neco s Jessem ale pres jejich vztah nevydrzel jelikoz ona má neco s Lauriem.. ale myslím ze to uz je starší zpráva... *4* .. Ale jako me by se líbilo kdyby byli ve skutečnosti spolu uz proto ze jim to sluší *14*
          • jennifer221

Re: Re: Re: Re: Jennifer+hugt Laurie?

s Jessem byla zasnoubená, pak se rozešli, s Hughem ve skutečnosti rozhodně nic neměla (aspoň se to nepředpokládá) a teď chodí s Aumarym (Prison Break). její vkus na chlapy je vážně bída :(
  • Jennifer

Jennifer je opravdu moc a moc krásná *3* a mám jí jako herečku hrozně ráda *14* a v HoUsovi jé úplně bezvadná!! *1* *1*
  • marketa11

autogram

chtěla bych se zeptat jestli nemáte její adresu na autogram.....bohužel zetím jsem ji nikde nesehnala
    • jennifer221

Re: autogram

Abrams Artists Agency
      9200 Sunset Boulevard
      11th Floor
      Los Angeles, California 90069
      USA
      kontakt na ni, bohužel víc nevím.
    • roslin.l

Re: autogram

http://de.fanmail.biz/2627.html
      zk us tuhle stránku je tam její adresa, ale nezaručuju.
  • baja96

jennifer and jesse

ahoj chtěla bych se zeptat jestli jennifer a jesse jsou ještě spolu www.JeniferMorrison.blog.cz *3*
    • jennifer221

Re: jennifer and jesse

jejich vztah už dávno leží pod kytičkama. Chameroni, je mi líto.
    • roslin.l

Re: jennifer and jesse

Ve skutečnosti se rozešli. Nějak jim to neklapalo. Utla to Jennifer před svadbou, ale prý jsou stále přátelé. Jesse se teď objevil na nějaké akci s novou přítelkyní.
  • magy

superní herečka

Jennifer je moje nejoblíbenější herečka a myslím si, že na tu roli v Dr. Housovi se velice hodí a jak říkají že je hezká s tím s něma na 100% souhlasím, prostě je to moje nej herečka *5*
  • Jennifer

Jennifer Je moc hezká je mi sympatická je to super herečka mám ji strašně ráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jen závidím ti Jesse Spencra taky bych chtěla takového krásného chytrého oblíbeného muže!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ah oj *14* *14*
    • jennifer221

Re: Jennifer

Jesse = blé a fuj.
      Jenn = KNÍK, MŇAM, A MEGA KNÍK
      (nejrozkošnější a nejdokonalejší, nezbývá než čekat až si začne rozepínat knoflíčky od spoda. ehm, co že jsem to chtěla? jasně, nenávidím Jesse i Aumaryho, závidím jim Jenn)
      • sara.jenni

Re: Re: Jennifer

Jesse Spencer je krásný!!!!!!!!!!!!!! blond vlasy mu sluší a je to krasavec!!!!!!!!!! *14* *14*
    • jennifer221

Re: Jennifer

errr, idiote. jak tohle může někdo vůbec napsat?! a co všichni vidí na tom Hrachovým lusku?! při pohledu na něj se normálním lidem chce zvracet *podá si zvracecí kyblík*. je nejrásnější a nejrozkošnější osobou světa KNÍÍÍÍK!!!!!
      PS.: mimochodem, rozešli se
  • lamerienda

je mi nesympatická

Nechci abyste říkali, že závidím, nebo tak něco, ale mně se opravdu nezdá nijak krásná, jak o ní v Dr.Housovi říkají. Z celého seriálu ji mám nejmín ráda. Ale co jí závidím, je Jesse Spencer. Nevíte, jestli jsou ještě spolu ?
    • Dr.house

Jo jsou a dost jim to sluší ale strašně to Jennifer závidím ale taky hlavně přeju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
      • Re: Dr.house

už spolu nejsou
        • keit242

Re: Re: Dr.house

nic proti ni nemam,ale taky mi neni sympaticka !!!!! *7*
  • není hezká

neni hezká, ja krásná, božská a nádherná, sem do ni zamilovanej.. *14*
    • Re: není hezká

nejsi sam *1*
      • dogacnofear

Re: Re: není hezká

nene nejsi sám
      • jennifer221

Re: Re: není hezká

á heleme se, wilima, samozřejmě, kdo jinej by tady hájil její dokonalost, co :D
        jinak samozřejmě, že je dokonalá a nádherná a rozkošná, bože zas mám úchylný myšlenky, je skvělá a úžasná, a já ji prostě miluju. a zbožňuju. a uctívám. a tak dále a tak dále.
  • Je hezká

Je moje oblíbená herečka !! já ji zavidim *4* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit