-
Re: Kámoš nejlepší
Peťo,myslím,že byla pro tebe čest jezdit s Jeremym,dávej na sebe bacha,jsi fakt dobrej.Jeremyho je obrovská škoda,ať je mu lehké naše motorkářské nebe. *4* -
...
Je to strašný... čekal jsem že se něco takovýho stane,dávají si to čim dál tim víc... Když jsem to viděl v Praze v listopadu tak jsem ani nedejchal... Je to fakt hrozně smutný... *9* *9* *9* -
Re: BUde mi chybět
Máš pravdu bude pořád patřit k těm nej freestyle motokrosařům. Chystala sem se jet v listopadu do prahy,podívat se na něj,ale to už se mi bohužel nepovede. :-( -
Budeš nám chybět!
Jeremy!!-Nejlepší Fmx rider !!Jsem z toho dost zhroucená!a jsem moc ráda,že sem měla tu čest Tě vidět na vlastní oči!!Nezapomenutelný zážitek!!Nikdy nezapomeneme!! *9* -
BUde mi chybět
bude moc a moc chybět byl to jeden z nejlepších jezdců *14* -
bohuzel
Je to FMXova tragedie, vzdy kdyz skakal, bylo se na co divat. Prinesl jsi do tohoto sveta moc a my jsme ti za to vdecni. Budes nam chybet, s bohem. -
Re: Re: R.I.P :'( :'(
né tak se omlouvá opravdu v sobotu...já sem se o tom dozvěděl až včera večer...tak ještě jednou se omlouvám... -
Re: R.I.P :'( :'(
jak od soboty?stalo se mu to včera(pondělí 10.2.2009)ale jinak nezapomenu!! *9* -
...
Jak jsem to slyšel tak se mi udělalo uplně špatně, protože byl mladý a úspěšny. Docela jsem mu fandil *9* *9* *9* -
jeremy
jeremy, byl velmi dobrý závodník a vždy se dalo na co dívat! jeho ztráta je hrozná a strašně mě to mrzí! *9* -
R.I.P :'( :'(
od soboty sleduju jeho stav a nakonec to dopadne takhle... *9*
neznala sem ho osobně,ale byl to ten můj NEJ...možná jsem divná,ale když mi to mámuš volala..nebyla jsem schopná slova. Obrečela jsme to,brečim ještě teď *9*
jeremy...byl je a vždy bude pro mě tím nejlepším a nejoblíbenějším!!!! -
Pavel Vik "MAX"
Tak to je opravdu krutá zpráva!!! :-( Ale bohužel, takový už je holt život... :-( Poslední dobou je podobných tragédií nějak moc... :-( viz. Stuntrider Pavel HANZLÍK, nebo skvělý motocyklový závodník Ondra LELEK. Všem těmto klukům a ostatním kolegům i kamarádům do "MOTONEBE" jen to nej...
Pozůstalím přeji upřímnou soustrast...
Pavel Vik "MAX"
www.pavelvik.cz -
Re: Kámoš nejlepší
JJ Peťo máš recht. -
!!
PROSÍM VSECHY CESKY ZAVODNIKY FMX AT SE NEPOKOUSEJI O TRIK HARD ATTACK.AT SE NESTANE NECO PODOBNYHO JAKO TED.UPRIMNOU SOUSTRAST JEHO RODINE -
PROČ ON
Byl jsi dobrej jezdec FMX,kdyz jsem uslysel tuhle zpravu byl jsem zdrcen.Čest tvojí památce.*9* Nemel jsi delat trik Hard attack. -
Kámoš nejlepší
Jeremy budeš nám chybět za všechny český závodníky byl si dobrej *4* -
:(
je to strašný...byl jeden z nejlepších *9* -
nechce se mi tomu věřit
byl si legenda a legendou zůstaneš R.I.P jeremy ... metal mulisha truchlí *9* -
Jeremy
Ať odpočívá v pokoji *9* -
kura už... :-/
sakra sakra...tak MOC mě štve,že nakonec nebude Jeremy na Gladiátorech v ČEZce *9* *8* na něho jsem se těšila nejvíc...takový ten můj nejoblíbenější rider *14* *1*