Přejít na výpis diskuzí

Jeremy Lusk

OSOBNOST 25.7.2008 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Borecek 4ever!!

Zdravim vsechny, kteri maji radi motorky, FMX,MX. Jen tohle s vama spolecne bohuzel nemam. Zasahla me jeho smrt, nikdy jsem necekala, ze kvuli cloveka, ktereho jsem v zivote nevidela nazivo mi muze byt tak mizerne! Najednou ve me byla takova prazdnota. Byl ikona všech fmxrideru, jeho vymazleny triky byly pro me legendou a nepochopitelnou veci! Doufam, ze to neskonci jenom parem dni truchleni:((. Doufám, ze navzdy zustane v nasich srdcich nebo vzpomínkach! Zdar vsichni.Uprimnou soustrast pozustalym preje Motokros Ostrava. *9*
  • jeremy lusk

jeremy budes nam moc chybet navzdy budes v nasich srdcich. *9* *9*
  • Jeremy

Jeremy budeš nám moc chybět byl si nejlepší na světě a tak to navždi zůstane budeš nám moc chybět *4*
  • Je to smutné

Je to velice smutné,byl v tom co uměl velice dobrý.
  • R.I.P.

Every lost life young man is big tragedy. R.I.P . Jeremy. Fan from Czech republic.
  • Odpočívej v pokoji...

Lidi umřel nám jeden z nejlepších FMX jezdců...Když jsem se to dozvěděl byl jsem v šoku a abych pravdu řekl je mi i teď když tohle píšu dost mizerně..
    Myslím že mi dáte za pravdu když napíšu tohle- R.I.P. JEREMY LUSK KING OF FMX FOREVER.
  • adeleid-marmeleid

:(

Kdyz jsem se to dozvedela probrecela jsem celej den jeste ted nekdy brecim!je to hrozny byl to muj oblibeny jezdec!!uzasne jezdil a jeho skoky!byl proste skvelej a bude chybet !!
  • martinkooooooo

tragedia

Je to hrozne co sa stalo ja mam freestyle motocross rad a bez Jeremyho to nebude ono je to velka tragedia *9* *9* *9*
  • :-(

*9* *9* hruza když sem to viděl měl sem husinu a bylo mi špatně říkal sem si že má kliku že si nezlomil vaz a že to snad zvládne a on umře *9* nejhorší natom je že byli 3 sekundy do konce kdyby někde zamával navíc divákum nebo se proste o ty 3-5 sekund zdržel tak by se to nemuselo stát! ale je to Extremní sport a tohle se stává není první ani poslední! bohužel *9*
    • Re: :-(

Bohuzel clape, je prvni!
      • Re: Re: :-(

není už jich pár umřelo možná né když tam byli kamery divaci atd ale umřeli jeden určitě - první co zkoušel dvojtý salto
        • Re: Re: Re: :-(

Třeba nebyl první, ale nikdo kdo byl první nedokázal to co jeremy. *9*
          • Re: Re: Re: Re: :-( DON´T FORGET

Je jedno jestli je první, ale doufám že je poslední *9* jestli si vzpomínám tak na X-Games 2007 měl skoro uplně stejnej pád a odešel to po svejch smekám pred tím že se nabál skoušet to znova FOR LEGEND JEREMY LUSK *9*
  • ...

Je to strašný... čekal jsem že se něco takovýho stane,dávají si to čim dál tim víc... Když jsem to viděl v Praze v listopadu tak jsem ani nedejchal... Je to fakt hrozně smutný... *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit